WIMBLEDON 2014, SIMONA HALEP. CTP: Eugenie Bouchard, singura care-i poate face față psihic Simonei Halep

Simona Halep.jpeg
Simona Halep.jpeg

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că Simona Halep are o singură adversară care îi poate ține piept la Wimbledon 2014. Ironic, adversara sa a fost înfrântă doar de Maria Sharapova, despre care spune că-i este model pe terenul de tenis. 

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD. Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi 24, că Simona Halep și Eugenie Bouchard au puncte comune în ceea ce privește talentul, loviturile de pe fundul terenului dar și din punct de vedere psihic.

"Cred că, la ora asta, singura care-i poate face față psihic Simonei este Eugenie Bouchard. Ele sunt revelațiile tenisului feminin din acest an. Sunt noile stele", a spus Cristian Tudor Popescu. 

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD. Simona Halep şi Eugenie Bouchard se vor întâlni, joi, de la ora 17:00, într-un meci din semifinalele de la WIMBLEDON 2014. 

VEZI și: WIMBLEDON 2014. Ilie Năstase comentează performanța uriașă reușită de SIMONA HALEP

Jurnalistul a adăugat: "În niciun caz Simona nu va mai obține cu atâta ușurință punctele și gameurile. Cu Eugenie Bouchard este altceva. Este o jucătoare foarte puternică, inteligentă, ca și Simona, și atunci vom vedea un tenis cu adevărat frumos".

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD. Cristian Tudor Popescu a mai spus că Simona Halep "știe să stea sub gloanțe, nu se pierde. Problema e că Eugenie Bouchard e foarte compactă în joc, oferă foarte puține cadouri, greșește rar și Simona va trebui să își ducă jocul la maximum. Nu-i va oferi, așa cum s-a întâmplat până acum în turneu, toate adversarele Simonei i-au oferit puncte cu erori neforțate. De la Eugenie Bouchard nu va primi așa ceva, va trebui să-și câștige fiecare punct".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel