PNL-PDL. Cum se va numi viitorul partid, ce siglă și imm va avea și unde va fi sediul

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a explicat, joi, că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, cu paritate de "unu la unu". Sigla noului partid va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE şi culorile PPE, albastru şi alb.

"E o construcţie pe bază de încredere. E o premieră în România, în ultimii 24 de ani, când se face un pas uriaş pentru a construi marele partid de centru-dreapta din România, alternativa puternică la socialişti", a declarat liderul democrat-liberal, citat de Mediafax.

El a transmis că noul partid va avea numele PNL, iar sigla este o săgeată într-un cerc cu steluţele UE, similară cu cea a PPE şi având culorile albastru şi alb, folosite de popularii europeni.

"Se mai lucrează încă", a precizat Gheorghe Flutur, care a adăugat că imnul va rămâne cel al PDL, "Verde-nrourat", pentru că este "un imn plăcut, antrenant şi cu mesaj de forţă".

Secretarul general al PDL a menţionat că se analizează şi numele alianţei sub care candidatul PNL-PDL va participa la alegerile prezidenţiale 2014.

Citește și: Blaga dezvăluie numele alianței PDL-PNL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, joi, că numele partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL va fi PNL, iar sediul noii formaţiuni va fi în Aleea Modrogan, numărul 1.

Congresul de fuziune al celor două partide va avea loc pe data de 26 iulie.

Vezi și: Vasile Blaga: Numele viitorului partid, PNL, sediul, în Modrogan 1. Candidatul la prezidenţiale, anunţat în 4-5 august

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel