Avion prăbușit în Ucraina. Un pilot prezintă două ipoteze ce ar putea explica prăbușirea

Pilotul Cezar Osiceanu a vorbit despre accidentul aviatic din Ucraina, unde o aeronavă de tip Boeing 777, aparținând Malaysia Airlines, s-a prăbușit cu 295 de persoane la bord.

Pilotul ne-a spus că Malaysia Airlines va avea probleme pe viitor, chiar dacă se va dovedi că avionul a fost doborât, după cazul aeronavei dispărute în urmă cu patru luni. De asemenea, Cezar Osiceanu a prezentat și două ipoteze ce ar putea explica prăbușirea avionului Boeing 777.

Vezi și: Un avion cu 295 de oameni la bord s-a prăbușit în Ucraina

„Cei de la Malaysia Airlines au o mare problemă. Dacă se dovedește că a fost o defecțiune sau o greșeală de pilotaj, atunci este dezastru pentru ei, după cazul avionului dispărut în urmă cu patru luni. Și chiar dacă nu a fost așa, iar avionul a fost doborât de o rachetă, tot este o problemă psihologică pentru viitorii pasageri ai Malaysia Airlines. 

Avioanele civile sunt mult mai fragile decât avioanele militare și oriunde le-ar lovi o rachetă, urmările sunt dezastruoase. Spre deosebire de avioanele militare, avioanele civile sunt mult mai vulnerabile.

În acest caz, putem vorbi despre două situații: fie despre un dispozitiv explozibil detonat de teroriști la bordul aeronavei, fie despre o rachetă care a lovit avionul din afară.

În mod normal, avioanele zboară peste astfel de focare de conflict. Aeroporturile din Tel Aviv sau din Ierusalim sunt deschise”, a declarat Cezar Osiceanu pentru DCNews.

Citește și: Avion prăbușit în Ucraina: Putin a vorbit la telefon cu Obama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel