Ce licitează Florin Zamfirescu, Alexandru Arșinel și Dorel Vișan în campania "Vedetele dăruiesc românism"

Mai multe personalități ale României s-au alăturat campaniei "Vedetele dăruiesc românism". Printre acestea se numără și marii actori Florin Zamfirescu, Alexandru Arșinel și Dorel Vișan care donează lucruri de suflet în campania "Vedetele dăruiesc românism".

VEZI ȘI: Sorin Șaguna, culisele unui spectacol nedrept regizat de Dumnezeu

Peste 100 de vedete de pe ambele maluri ale Prutului au acceptat provocarea de a scoate la licitație un lucru personal sau un produs al activității lor artistice, în cadrul unei campanii de susținere a românismului în Basarabia. Sportivi, actori, cântăreți, pictori, artiști de muzică populară s-au alăturat pe rând campaniei "Vedetele dăruiesc românism", inițiată de Platforma Unionistă Acțiunea 2012 pe 1 iulie, a.c.

Produse unice oferite de Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Mihai Mălaimare, Horațiu Mălăele, Dorina Lazăr, Florin Zamfirescu, Maia Morgenstern și alte nume reprezentative ale teatrului românesc se găsesc începând de astăzi până pe 1 august pe site-ul www.actiunea2012.ro.

Tot începând de azi, pot fi licitate pe site produsele oferite de Grigore Leșe, Dan Negru, Mircea Baniciu, Irina Loghin, Fuego și Corina Chiriac. De asemenea, îi amintim și pe Ovidiu Lipan Țăndărică, Nicu Covaci, Cristian Țopescu, Andreea Răducan, Tudor Chirilă, Mihai Leu, Cătălin Josan, Nicolae Botgros și Tudor Gheorghe, care au sprijinit această campanie încă de la început.

Iată ce licitează mai mulți actori:

Florin Zamfirescu: Un suvenir sub forma unui cărucior din lemn, jucărie asemănătoare cu cele din copilăria actorului Florin Zamfirescu, care ne spune că „suntem obligați să rămânem în suflet copii", astfel donând, în contrast, și niște jucării moderne sub forma unor dinozauri.

Dorel Vișan: Cartea „Psalmi" cu autograful actorului Dorel Vișan.

Alexandru Arșinel: Trofeu „Celebritatea anului 2010. Actorie. Alexandru Arșinel" cu autograf oferit de actorul Alexandru Arșinel.

Dorina Lazăr: Album de fotografii „Teatrul Comoedia - ODEON, Un secol de istorie" oferită de actrița Dorina Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel