STEAUA - LUDOGOREȚ: HAMZA YOUNES merge la LUGOGOREȚ, după ce a NEGOCIAT cu STEAUA și era ca și TRANSFERAT în GHENCEA

Steaua a primit, luni, o lovitură puternică tocmai de la adversarii din play-off-ul Ligii Campionilor, cu doar opt zile rămase înainte de confruntarea directă.

După săptămâni de negocieri cu Botev Plovdiv și Younes Hamza, Steaua pare să rateze transferul atacantului, în detrimentul lui Ludogoreț.

Surse citate de gsp.ro susțin că vârful tunisian care a evoluat și la Petrolul s-ar fi înțeles cu Ludogoreț, oferta bulgarilor fiind superioară celei făcute de roș-albaștri. Hamza efectuează vizita medicală și ar urma să semneze cu Ludogoreț un contract valabil pe trei ani.

Valeriu Argăseală reuşise, duminică, să ajungă la un acord cu Botev Plovdiv, iar luni urma să semneze actele pentru transferul lui Hamza Younes. Preşedintele Stelei a avut însă parte de o surpriză uriașă, Ludogoreț intrând pe firul negocierilor pentru atacantul tunisian.

Ora 01:00, în această noapte, reprezintă termenul limită până când Steaua şi Ludogoreţ pot trimite la UEFA lista cu jucătorii înregistraţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor.

Vezi și: Ghinion pentru Steaua. Cu cine joacă în play-off-ul Ligii Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel