Valeriu Zgonea, tras la răspundere de Radu Zlati

Radu Zlati (PNL) îi cere socoteală lui Valeriu Zgonea referitor la o declarație pe care acesta din urmă a făcut-o recent.

VEZI ȘI: Cum arată "Demolarea Bucureștiului". Acțiune prost aplicată și greșit înțeleasă

"Cum Traian Băsescu nu se putea înfrăți cu Crin Antonescu peste noapte, iar alegerile se apropiau, a fost adus Iohannis, cel care încă din 2010 avea, conform propriilor declarații, proiecte politice comune cu Traian Băsescu", spunea Valeriu Zgonea. 

Pe marginea acestor declarații, Radu Zlati îi cere explicații lui Valeriu Zgonea.

"Spusele domnului Zgonea ridică, pentru orice român atent la fenomenele politice interne, câteva întrebări: când mințea propaganda PSD (incluzând aici și vocile sale cele mai autorizate, premierul Victor Ponta și președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea): în martie-iunie 2014, când îl acuzau pe Crin Antonescu de înțelegeri oculte cu Traian Băsescu și de parte a unui proiect comun băsescian, sau acum, când îl deculpabilizează pe Antonescu pentru a-l acuza, cam de același păcate, pe Klaus Iohannis? Sau, poate, în ambele?

Desigur, afirmația liderului PSD se înscrie în valul propagandistic social-democrat, destinat să scadă șansele candidatului ACL la alegerile prezidențiale, și anume ale președintelui Partidului Național Klaus Iohannis. Dar Valeriu Zgonea nu este oricine – nici în cadrul ierarhiei PSD, nici în acela al funcțiilor de demnitate publică ale statului român. O personalitate de greutatea domnului Zgonea nu poate spune orice, oriunde, oricum.

De aceea consider că ar fi oportună, din partea domnului Valeriu Zgonea, o clarificare – fie și măcar asupra propriilor declarații, declarații care incriminează o politică murdară practicată de către PSD în ce privește relaționarea cu PNL și cu liderii naționali ai PNL", a scris Radu Zlati pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel