Andreea Crețulescu l-a dat afară din emisiune pe Eugen Nicolicea-VIDEO

Marți seară, la "România la raport", Andreea Crețulescu l-a dat afară din emisiune pe Mihăiță Calimente.

VEZI ȘI: Scandal la România TV: Mihăiță Calimente, dat afară din platou 

Un episod similar a avut loc în 2009, de această dată la Realitatea TV, când Andreea Crețulescu l-a poftit afară pe Eugen Nicolicea (PSD). Politicianul a avut o dispută cu prezentatoarea, postul de televiziune fiind nevoit să întrerupă emisiunea cu zece minute înainte de final.

În timp ce se vorbea despre noua lege a pensiilor, Eugen Nicolicea i-a spus prezentatoarei Andreea Creţulescu că "aţi luat apărarea corupţilor pe blog în momentul în care am făcut un proiect de lege (...) Toată presa m-a laudat cu excepţia dumitale care ţi-ai permis să mă jigneşti că aşa te-a crescut mă-ta....". 

În acel moment prezentatoarea i-a spus lui Nicolicea să plece din emisiune, dar acest a refuzat. Trei bărbaţi din staff-ul tehnic al televiziunii l-au înconjurat apoi pe politician cerându-i acestuia să plece. Eugen Nicolicea a insistat că nu vrea să plece pentru că nu are de ce şi nu a vrut să dea jos de pe sacou lavalierele.

La acea vreme, Realitatea TV și-a cerut scuze telespectatorilor emisiunii "Realitatea te privește" pentru decizia de a întrerupe dezbaterea cu zece minute înainte de final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel