Imagini cu Klaus Iohannis de la protestul de joi. Cum comentează Rareș Bogdan

Ordonanţa care legalizează migraţia politică a aleşilor locali, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale, a scos opoziţia în stradă.

VEZI ȘI: REACȚIA Elenei Udrea privitor la primarii care vor să vină în PMP

Rareș Bogdan a prezentat câteva imagini cu Klaus Iohannis la protestul care a avut loc joi și a spus că liderul PNL a stat doar cinci minute și nu a ținut niciun discurs.

"La un moment dat, a ajuns și Klaus Iohannis care a stat pe un scaun alături de Vasile Blaga, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu. Înainte de a începe discursurile, s-a ridicat și a plecat și de atunci dus a fost. Klaus Iohannis a stat cam cinci minute. Într-o astfel de perioadă, Crin Antonescu sau Traian Băsescu ar fi avut o altfel de reacție. Eu mă așteptam să aibă o cu totul și cu totul altă reacție. Mă așteptam să-l văd pe la televiziuni vorbind. Eu îl primeam, dacă își dorea acest lucru. Când ai o astfel de zi – când mulți critică ordonanța privind migrația primarilor – tu ce faci? Aceasta ar fi putut fi un start al precampaniei, iar Klaus Iohannis ce face? Se ridică și pleacă de lângă cei care au venit de dimineață cu scaunele în spate. Nimic. Tăcere. Nu vă supărați, dar am dreptul să fiu revoltat", a spus Rareș Bogdan referitor la imaginile pe care le-a prezentat în emisiunea pe care o realizează la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel