Monica Macovei, mesaj pentru Victor Ponta: Du-te și bate-te

Monica Macovei este de părere că Victor Ponta a făcut de râs România, trimițând la Bruxelles două propuneri pentru un portofoliu de comisar european.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, LOVITURĂ pentru Guvernul Ponta

Monica Macovei a precizat că Dacian Cioloș, care a condus comisariatul Agriculturii, este apreciat la Bruxelles.

"La Bruxelles se făcea Politica Agricolă Comună și Cioloș a făcut-o foarte bine. Este un om foarte respectat în Comisia Europeană. Soluția este să te bați pentru ca Cioloș să fie acolo. Ponta, du-te și bate-te pentru Cioloș!", a spus Monica Macovei la Realitatea TV.

Monica Macovei a mai spus că sunt importante atât portofoliul, cât și persoana propusă de România pentru un post de comisar european. "Contează portofoliul, trebuie să fie unul important, pentru că acest lucru crește puterea României, și contează persoana. Dacă persoana nu este bine calificată, dacă persoana nu este recunoscută în ceea ce face la nivel internațional, atunci va lua un comisariat foarte slab", a explicat Monica Macovei, amintind că europarlamentarul Corina Crețu, nume vehiculat în presă ca fiind a doua propunere a lui Victor Ponta, nu a lucrat nicio lege în Parlamentul European în 5 ani de mandat.

"Ne-am mai făcut o dată de râs în Europa, trimițând un al doilea candidat. În primul rând, te lupți să câștigi Agricultura. Nimic nu câștigi dacă nu te lupți", a mai spus Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel