Mircea Badea îi răspunde Narcisei Iorga după avertismentul dat

Mircea Badea i-a răspuns Narcisei Iorga după ce aceasta din urmă i-a transmis un avertisment legat de conflictul realizatorului TV cu motocicliștii.

VEZI ȘI: Narcisa Iorga, avertisment pentru Mircea Badea în conflictul cu motocicliștii

"Am citit scrisoarea pe care mi-a adresat-o public doamna Narcisa Iorga, membru CNA. Dânsa îmi spune că nu e ok nici că am acceptat să fac sparring sau ce-o fi cu unul dintre motocicliști, nici că mi-am pierdut cumpătul în urma provocărilor repetate, recunoscute chiar de protagoniști în film.

Doamnă, cred că aveți dreptate sută la sută în legătură cu faptul că m-am enervat rău și că n-am acceptat ca un provocator să încalce legea și să forjeze motorul staționat noaptea la câțiva metri de blocuri și de o emisiune în direct. Așa e. N-ar fi trebuit să mă las scos din minți. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic de fapt.

În legătură cu sparringul sau ce o fi, există campionate de tot felul de sporturi de luptă, unele chiar olimpice, care se transmit la tv, deci nu înțeleg exact care e problema. Dar, ca să fim corecți până la capăt, eu n-am lovit copii cu pumnul în gură ca Traian Băsescu, motivand că "poate a zis ceva copilul". Nu v-am auzit indignandu-vă în legătură cu acest subiect, ba chiar ați și legitimat ce a făcut Băsescu. Oricum, vă asigur că am citit cu atenție opiniile dvs. și că le voi lua în considerare", a fost răspunsul lui Mircea Badea către Narcisa Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel