Corneliu Vadim Tudor-Gheorghe Funar, replici tăioase în direct, la TV

Doi candidați la prezidențiale, Corneliu Vadim Tudor și Gheorghe Funar, au avut un schimb dur de replici, la o emisiune TV, în direct.

VEZI ȘI: Alessandra Stoicescu, despre relația ei: Îmi e și FRICĂ să spun până la capăt

Totul a început de la o declarație făcută de Gheorghe Funar conform căreia acesta din urmă ar fi strâns semnături cu ajutorul unor filiale PRM.

CVM: Porcule de la Cluj... nu ți-e un pic rușine? Toate legile arată că eu sunt președintele PRM. Vii tu, șarpele Funar, pe la spate să pretinzi că ești președinte. Ai noroc că nu ești lângă mine că ți-aș cârpi două palme. Nu mai termini cu boala asta mintală? Du-te și tratează-te, dobitocule! Limbajul meu este foarte elegant față de ce merită momâia asta împăiată. Funar lanseză minciuni... zice că a luat semnături cu ajutorul filialelor PRM. În ce calitate ai luat, tu, idiotule, semnături de la PRM? Cine te bagă pe tine în seamă? 

Gheorghe Funar: Eu candidez independent la funcția de președinte al Românie. Am fost susținut cu semnături strânse din filialele PRM. Eu candidez independent, nu în numele PRM. Anunț în premieră că, joi, înregistrez la Curtea Constituțională o contestație împotriva candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor.

Discuția a avut loc în cadrul unor intervenții telefonice la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel