Maria Coman (Antena 3), poveste despre pisica Kiki: Avea obiceiuri stranii

Maria Coman, jurnalista Antena 3, are o pisică extrem de simpatică. O cheamă Kiki și se bucură de toată atenția familiei ziaristei.

Maria Coman a povestit cum este să ai în casă o pisică... cu atât mai mult una care se comportă ca o "divă".

"Pisica Kiki, atunci când am luat-o, pe la începutul verii, avea niște obiceiuri stranii și inacceptabile. Ca de exemplu trezitul pe la o ora imposibilă gen 5. Ceea ce a fost oribil, să recunoaștem, căci vroia și niste entertainement la orele acelea practic inexistente. Ei bine, pentru a demonstra că puterea exemplului funcționează, de vreo două săptămâni nici măcar Kiki nu se mai trezește în creierii nopții pentru nimic in lume. (Acu sper să nu vorbesc cu păcat și să o ia de la capăt).

Pisica Kiki, atunci când am luat-o, părea cea mai ne-pisică de copil din lume, pentru că era moartă de frică. Habar n-am ce i s-a întâmplat ei în trecut și pe unde a umblat, cert e că se furișa de cum o auzea pe Smaranda pe scările blocului. E, acum pisica Kiki stă, surprinzător, chiar și să fie dansată. Nu mai spunem de cățăratul prin toată casa în niște poziții la care ar protesta oricine.
Pisica Kiki, atunci cand am luat-o, dormea nu se știe pe unde, stresată fiind probabil de vulnerabilitate etc. Rar o vedeai relaxată. E, pisica Kiki a ocupat acum o canapea pe care o considera proprietate personală. Și dacă cumva ai îndrăzneala de a te așeza pe locul ei- adică o canapea întreagă, să nu uităm- începe și se vântură, se amețește, se învârte, se milogește până cedezi și pleci.

Pisica Kiki, atunci când am luat-o, era o adevarată divă. Slabă, elegantă, piesă, ce să mai. E, pisica Kiki s-a dovedit a fi bulimică, mănâncă orice, de la prăjituri cu caramel la cozonac. Motiv pentru care e practic dublă față de cum era acum trei luni", povestește cu amuzament, pe blogul personal, Maria Coman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel