EUROPA LEAGUE: DINAMO KIEV - STEAUA 3-1, ASTRA GIURGIU - FC SALZBURG 1-2, în etapa a doua a grupelor

Steaua București și Astra Giurgiu, echipele care reprezintă România în Europa League, au avut parte de o seară neagră în etapa a doua a grupelor.

Revenire cu ghinion la Kiev

După 6-0 pe teren propriu cu Aalborg, pentru al doilea meci al grupei Steaua a revenit la Kiev, unde în 2006 a învins Dinamo cu 4-1, în grupele Ligii Campionilor.

Din păcate, roș-albaștrii nu au reușit performanța din urmă cu opt ani și au pierdut al doilea meci din grupa de Europa League, scor 1-3, cu Dinamo Kiev.

Steaua a primit prima lovitură în minutul 40, după o fază fixă la care apărarea lui Gâlcă a fost visătoare. Scăpat din marcajul lui Sânmărtean, Iarmolenko a marcat din pasa lui Belhanda.

Kraveţ a făcut 2-0 în minutul 66, din pasa lui Iarmolenko.

Proaspăt introdus pe teren, Raul Rusescu a redus din diferenţă după o pasă superbă cu călcâiul venită de la Keşeru, în minutul 89.

Dinamo Kiev și-a asigurat victoria în prelungiri, când Teodorczyk a înscris din faţa porţii goale, din pasa aceluiași Iarmolenko. La faza ultimului gol al ucrainenilor, jucătorii lui Gâlcă s-au oprit ca să protesteze pentru un henț neacordat de arbitru.

Vezi și: Sorții au decis: Cu cine joacă Steaua, Dinamo sau Rapid în optimile Cupei

La confruntarea de pe Stadionul Olimpic din Kiev a asistat şi premierul Victor Ponta, alături de primul-ministru al Ucrainei, Arsenie Iaţeniuk.

Steaua ocupă locul secund din grupă după două meciuri, pentru roș-albaștrii urmând o dublă cu Rio Ave, echipă fără niciun punct obținut până acum.

Echipe de start

Dinamo Kiev: Rybka - Vida, Danilo, Dragovici - Ribalka, Sidorchuk - Iarmolenko, Belhanda, Lens - Kraveţ

Steaua: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Chipciu, Iancu, Tănase - Keşeru

7 minute de groază

Astra Giurgiu a pierdut și a doua partidă din grupele Europa League, pe teren propriu, împotriva austriecilor de la FC Salzburg, scor 1-2.

Giurgiuvenii au deschis scorul prin Seto, în minutul 15, însă în final nu au obţinut nici un punct. FC Salzburg auîntors scorul tot în prima repriză, prin golurile marcate de Soriano, în minutul 36, şi Alan, în minutul 42, scrie gsp.ro.

După primele două meciuri din grupă, Astra este pe ultimul loc, fără nici un punct. În următorul meci, trupa lui Daniel Isăilă va juca împotriva celor de la Celtic, care a învinis cu 1-0 pe Dinamo Zagreb.

Astra Giurgiu: S. Lung Jr. - Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, Junior Morais - Seto, Laban - Enache, Budescu, William De Amorim - Bukari

FC Salzburg: Gulacsi - Lazaro, Ramalho, Ilsanker, Hinteregger - Kampl, Ulmer, Leitgeb, Sabitzer - Alan, Soriano

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel