SIMONA HALEP va fi pe LOCUL 4 WTA la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Cea mai grea grupă posibilă pe care o poate avea la SINGAPORE

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. Căzută pe locul 3 WTA după turneul de la Beijing, Simona Halep va mai coborî în ierarhia mondială până la Turneul Campioanelor 2014 de la Singapore. După ce a fost devansată de rusoaica Maria Sharapova, românca va fi depășită și de cehoaica Petra Kvitova, urmând să ajungă pe poziția a patra în lume.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. Punctele acumulate în 2013 la Moscova şi la Turneul Campioanelor de la Sofia vor dispărea din dreptul tuturor jucătoarelor care vor participa la Singapore, iar cea mai dezavantajată va fi Simona Halep, care a câștigat ambele turnee din finalul anului trecut, scrie prosport.ro.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR.  Rocada cu cehoaica nu îi va influenţa româncei tragerea la sorţi pentru competiția la care vor participa cele mai bune jucătoare din 2014.

Vezi și: Surpriză! Sharapova o ia pe urmele lui Halep, înainte de Singapore

Grupe diferite pentru Williams şi Sharapova

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. Cele două grupe ale turneului dotat cu premii în valoare de 6,5 milioane de dolari vor fi alcăturile astfel: Serena Williams (1 WTA) şi Maria Şarapova (2 WTA) vor fi repartizate în grupe diferite, apoi vor primi, pe rând, câte o jucătoare aflată pe locurile 3-4, 5-6 şi 7-8. Astfel, Simona Halep nu are cum să cadă în aceeași grupă cu Williams și Sharapova, dar sigur va întâlni una dintre primele două jucătoare ale lumii. De asemenea, românca scapă de Kvitova în faza grupelor.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. Ocupantele celorlalte locuri din clasamentul WTA îşi mai pot schimba poziţiile între timp, astfel că nu se cunoaşte cu exactitate componenţa urnelor. Totuşi, numele jucătoarelor calificate sunt cunoscute, iar dacă ordinea din acest moment se menţine pâna la data tragerii la sorţi, grupele posibile sunt:

Grupa A

Serena Williams (SUA)/Maria Sharapova (Rusia)
Simona Halep (România)
Eugenie Bouchard (Canada)/Agnieszka Radwanska (Polonia)
Ana Ivanovic (Serbia)/Caroline Wozniacki (Danemarca)

Citește și: Halep, lăudată de la cel mai înalt nivel al tenisului: "E incredibilă!"

Grupa B

Serena Williams (SUA)/Maria Sharapova (Rusia)
Petra Kvitova (Cehia)
Eugenie Bouchard (Canada)/Agnieszka Radwanska (Polonia)
Ana Ivanovic (Serbia)/Caroline Wozniacki (Danemarca)

Cea mai grea grupă pentru Simona Halep ar fi următoarea, mai scrie prosport.ro:

Serena Williams (SUA)
Simona Halep (România)
Eugenie Bouchard (Canada)
Caroline Wozniacki (Danemarca)

Desfășurarea turneului

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. În grupele de la Turneul Campioanelor fiecare jucătoare joacă trei partide, cu toate cele trei adversare, iar primele două clasate vor accede în semifinalele competiției. Acolo, locul 1 din grupa A se va lupta cu locul 2 din grupa B, iar locul 1 din grupa B va întâlni locul 2 din grupa A, pentru calificarea în finală.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. Câştigătoarea Turneului Campioanelor 2014 de la Singapore îşi poate asigura un cec maxim în valoare de 2.190.000 de dolari, premiul final fiind decis şi în funcţie de parcursul până în ultimul act.

Vezi și: Halep, desființată după abandonul de la Beijing: Nu poți renunța când ai chef

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel