EMIL BOC a jucat FOTBAL în costum elegant: Am marcat de două ori, fără încălzire

Primarul Emil Boc a participat la inaugurarea lucrărilor de la Parcul Iuliu Hașieganu din Cluj-Napoca, unde a testat terenul sintetic de fotbal.

VEZI ȘI: RĂZBOI PSD-PNL. "I-a promis Ponta că îl scapă de pușcărie?"

Emil Boc și prefectul Gheorghe Vușcan au tras la poartă pe terenul sintetic de fotbal și s-au declarat foarte mulțumiți de investiție. Primarul a înscris de două ori, în timp de prefectul Gheorghe Vușcan a tras peste poartă, iar un șut a fost apărat de portar.

"Pe vremuri executam la bară, jos, şi era bară-gol. Am marcat de două ori, fără încălzire, al doilea gol nu îl scotea niciun portar. Terenul este foarte bun şi dacă pentru un om în costum a fost în măsură să satisfacă exigenţele, vă daţi seama cum este pentru sportivi. Acest parc reabilitat reprezintă un model de cheltuire a banului public, un model de calitate şi eleganţă, proiectul făcând parte din cel mai frumos complex sportiv şi de agrement din România, care include Parcul Mare, Cluj Arena, Sala Polivalentă, Sala Sporturilor Horia Demian", a spus Emil Boc.

"Am avut şi ruptură de menisc din cauza fotbalului. I-am dat domnului primar Boc un avans de două goluri, pentru meciul oficial pe care îl vom juca cu Primăria. Lansez o provocare ca echipele celor două instituţii să joace un meci de fotbal", a afirmat prefectul Gheorghe Vuşcan, scrie ȘtirideCluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel