PNL, după PREZIDENȚIALE. Cine vine la șefia PNL după prezidențiale

În interiorul PNL se vehiculează două scenarii pentru șefia partidului după alegerile prezidențiale.

VEZI ȘI: Dezvăluiri NEAȘTEPTATE făcute de o jurnalistă: Sorin Roșca Stănescu, Sorin Ovidiu Bălan și Ion Cristoiu sunt oamenii care mi-au dat o șansă. Îmi pare rău dacă i-am dezamăgit. Poate cumva AM TRĂDAT

Marian Petrache, secretar general al PNL, a declarat că dacă Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, BPN va alege unul dintre vicepreședinți în funcția de președinte interimar, care ar urma să rămână în funcție până la următoarele alegeri interne. În schimb, dacă Iohannis nu va câștiga alegerile prezidențiale, el va putea rămâne lider PNL până în 2017.

"Statutul este foarte clar. Până la alegeri, BPN va alege unul dintre vicepreşedinţi pe funcţia de preşedinte interimar", a răspuns Marian Petrache cine va conduce partidul dacă Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale.

Viitoarele alegeri în partid în 2017

Marian Petrache a adăugat că după realizarea juridică a fuziunii cu PDL, viitoarele alegeri în partid se vor face în 2017, după alegerile parlamentare din 2016. Liberalul a afirmat că în cazul în care Iohanis va câştiga prezidenţialele, vicepreşedintele care devine preşedinte interimar va conduce partidul din această funcţie până în 2017.

Întrebat dacă partidul acceptă o astfel de variantă, el a răspuns: "De ce nu ar accepta? Probabil de aceea noi reuşim mai puţin pentru că ne gândim mai mult la lucrurile mărunte decât la obiective."

"PNL are o istorie şi numai gândul că porţi în spatele tău acea istorie te face să te gândeşti de douăzeci ori atunci când vrei să candidezi la funcţia de preşedinte", a ţinut să precizeze Marian Petrache, scrie Gandul.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel