Ioan Ghișe, pentru DC News: Vor urma și alte dezvăluiri în campania prezidențială. Traian Băsescu vrea să creeze cât mai multe diversiuni

Ioan Ghișe este un vechi liberal. Ioan Ghișe a fost singurul politician care și-a asumat deschis lupta pentru validarea legala a referendumului privind demiterea lui Traian Basescu în anul 2012. A fost pe punctul de a intra în cursa pentru prezidențiale, dar nu a strâns suficiente semnături.

VEZI ȘI: Inna, replică NEAȘTEPTATĂ pentru Ponta după mesajul premierului

Într-un interviu acordat DC News, Ioan Ghișe a vorbit despre începutul campaniei prezidențiale și a spus că cea mai rezonabilă soluție dintre toți candidații la alegerile prezidențiale rămâne Călin Popescu Tăriceanu.

"Campania electorală a început așa cum bănuiam: cu multă mizerie în lipsă de proiecte pentru țară. În campania electorală, cele mai importante ar trebuit să fie propunerile pentru proiectele de țară. Din păcate, nimeni nu vorbește despre ele. În lipsa unor propuneri pentru România, oamenii fac ce se pricep cel mai bine: să vorbească despre ceilalți", a spus Ioan Ghișe pentru DC News.

Întrebat dacă este de părere că vor urma și alte atacuri murdare în campania prezidențială, Ioan Ghișe a zis: "Da, vor urma și alte atacuri și dezvăluiri din partea băsiștilor". Cât despre tema ofițerului acoperit aruncată pe scena politică de Traian Băsescu, Ioan Ghișe a zis: "Traian Băsescu a vrut să lovească în Victor Ponta și vrea să creeze cât mai multe diversiuni pentru a se uita de scandalurile în care este implicată familia sa. Mă refer aici la cazul fratelui său, Mircea Băsescu. Președintele nu cred că s-a gândit să lovească în Teodor Meleșcanu. Fostul șef SIE nu contează în situația asta".

Ioan Ghișe votează cu fostul lider PNL, Călin Popescu Tăriceanu

"Eu îl susțin pe domnul Călin Popescu Tăriceanu. Dumnealui este o certitudine politică a valorii, iar acest lucru a fost demonstrat în perioada când a fost premier și atunci când a condus PNL. Alte formule... sunt doar improvizații. Călin Popescu Tăriceanu are mari șanse să intre în turul doi. În opinia mea, dumnealui este cea mai bună soluție dintre candidații care au intrat în cursa pentru prezidențiale", a mai zis Ioan Ghișe.

Ce lucru bun a făcut Traian Băsescu în cei zece ani de mandat

Rugat să spună un lucru bun făcut de Traian Băsescu în cei zece ani de mandat, vechiul liberal a spus, după câteva momente de răgaz: "Mi-e foarte greu să răspund la această întrebare. Altceva în afară de dezbinare și discordie... nu știu dacă a făcut. Mi-este greu să vă spun". Ioan Ghișe nu crede că Traian Băsescu își va da demisia înainte de încheierea mandatului nici măcar pentru a face un gest simbolic. El a încheiat spunând: "să nu trăim iluzii. Acest lucru nu se va întâmpla".

Întrebat despre "tăcerea" de care este acuzat Klaus Iohannis, Ioan Ghișe a zis: "Este foarte simplu. Dialogul deschis și transparent cu presa pe diverse subiecte în mod inevitabil developează calitatea politică a personajului. Atunci când lipsește calitatea, se evită deschiderea față de presă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel