Victor Ponta: Nu mi-am omorât tatăl. Tatăl meu a murit de cancer

Victor Ponta, aflat la Târgu Jiu, a făcut câteva declarații despre scandalul cu ofițerul acoperit. Premierul a făcut referire la o acuzație făcută de senatorul Valer Marian.

VEZI ȘI: A plecat din PDL în plină campanie. "Prefer să rămân independent"

"Traian Băsescu a invocat acuzațiile senatorului Valer Marian și a spus că nu am răspuns la ele. Vreau să vorbesc aici de față cu familia mea politică. Am crezut că nu trebuie să discut despre acest lucru. Domnul Valer Marian nu a spus doar că am fost ofițer acoperit. A zis și că mi-am omorât tatăl. Vreau să știți că tatăl meu a murit de cancer în 1992. Orice om care ne privește acum se gândește la un părinte pe care le-a pierdut. Eu înțeleg să nu răspund la astfel de acuzații. Eu cred că politica nu este făcută doar din mizerii. Când suntem loviți cu astfel de arme... devenim mai puternici", a zis Victor Ponta miercuri la Târgu Jiu.

În septembrie 2013, Valer Marian depunea la Parlament o interpelare pentru Victor Ponta. Într-una dintre întrebările vizate, senatorul făcea referire la calitatea de ofiţer acoperit a actualului prim-ministru, fapt pe care preşedintele Traian Băsescu l-a folosit ca indiciu pentru a face verificări ulterioare.

De asemenea, Valer Marian a prezentat o interpelare cu diferite fapte din care ar fi reieşit că Victor Ponta era homosexual și că şi-ar fi ucis tatăl. În cadrul interpelării, senatorul îi cerea premierului să confirme sau să infirme aceste fapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel