George Lixandru, apel disperat: Mă sinucid dacă situația mea nu se rezolvă

Jurnalistul și scriitorul George Lixandru se află într-o situație disperată. El a ales forma extremă de protest după ce a fost aruncat în strada şi dupa ce a aşteptat 10 ani, în zadar, să i se rezolve de către Primărie situaţia locativă.

George Lixandru se află de o săptămână în greva foamei în fața Consiliului Județean Buzău. Jurnalistul a declarat, pentru DC News, că dacă nu se va găsi o rezolvare în cazul său are de gând să se sinucidă.

VEZI ȘI: INTERVIU. GEORGE LIXANDRU, publicist și scriitor, în greva foamei. "Dumnezeu să mă ierte!" 

"În a șasea zi de grevă, autoritățile sanitare bozoiene nu au venit să mă întrebe de sănătate. Nimeni nu a mai venit să discute cu mine. Acum a venit domnul Călin Popescu Tăriceanu în Buzău. Nu vreau să mă duc să îi spun lui direct despre problema mea pentru că nu vreau ca demersul meu să aibă conotații politice. Chiar nu îmi doresc acest lucru!", a zis George Lixandru pentru DC News.

Scriitorul a spus că dacă autoritățile nu se vor interesa de cazul lui, vrea să se sinucidă. "Dacă nu rezolv nimic, mă voi sinucide. Știu că nu este o soluție, dar nici pe străzi nu vreau să stau", a conchis George Lixandru.

Amintim că George Lixandru speră ca autorităţile să îl ia în seamă şi să-i repartizeze o locuinţă socială, demers pe care scriitorul l-a început cu un deceniu în urmă. El a fost evacuat joi din casa în care a locuit cu chirie şi spune că va sta în greva foamei până când i se va da curs solicitării.

Sursa foto: News Buzău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel