SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC 6-7 (7), 6-3, 3-6, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. ANA IVANOVIC este eliminată. SIMONA HALEP și SERENA WILLIAMS merg în SEMIFINALE la SINGAPORE

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC LIVETEXT de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Ana Ivanovic au jucat, vineri, ultimul meci din Grupa Roșie de la Singapore. Sârboaica s-a impus în trei seturi în fața sportivei noastre, scor 6-7 (7), 6-3, 3-6, însă victoria i-a fost insuficientă pentru calificarea în semifinale. Ana Ivanovic avea nevoie de un succes în două seturi în fața româncei. Simona Halep a câștigat însă setul secund și a trimis-o acasă pe sârboaică, luând-o cu ea în careul de ași al competiției pe Serena Williams, locul 1 WTA.

Citește și: SIMONA HALEP, greșeală strategică. Și-a pus în pericol finala, de dragul presei


SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC 6-7 (7), 6-3, 3-6


UPDATE - 3-6: Sârboaica încheie meciul cu un game alb și se impune în fața Simonei Halep în trei seturi, insuficient pentru a obține calificarea în semifinale. 

- 3-5: Ana Ivanovic face primul break al decisivului și va servi pentru meci.

- 3-4: Sârboaica se menține la conducere. 

- 3-3: Niciun break în setul decisiv. Se merge cap la cap.

- 2-3: Sârboaica câștigă greu pe propriul serviciu, dar se menține la conducere în decisiv.

- 2-2: Halep egalează într-un game încheiat cu un ace.

- 1-2: Ivanovic a anulat trei mingi de break ale sportivei noastre și conduce în decisiv.

- 1-1: Românca își face serviciul și egalează. Ivanovic comite tot mai multe greșeli neforțate.

- 0-1: Ivanovic începe bine setul decisiv și câștigă primul game.

- 6-3: Simona își adjudecă setul secund și trimite meciul în decisiv. Ana Ivanovic este eliminată din competiție, iar Serena Williams este calificată în semifinale.

- 5-3: Halep a salvat incredibil o minge de 4-4 și a făcut break pentru 5-3. Românca va servi pentru set.

- 4-3: Scenariul primului set pare să se repete. Sârboaica face break-ul și va servi pentru a egala la 5.

- 4-2: Ivanovici are mari dificultăți în a-și face serviciul. Românca a avut chiar o minge de 5-1, anulată însă de sârboaică.

- 4-1: La fel ca în primul set, românca se desprinde la jumătatea actului.

- 3-1: Românca face break-ul într-un game încheiat cu o dublă greșeală de Ivanovic.

- 2-1: Halep își câștigă serviciul la 15.

- 1-1: Ivanovic egalează după două puncte extrem de spectaculoase câștigate pe final de game.

- 1-0: Simona Halep și-a făcut fără emoții serviciul în primul game al setului 2.

- 6-7: Ana Ivanovic câștigă dramatic primul set, cu 7-9 în tie-break, după ce a fost condusă cu 5-2 la game-uri. Halep a avut minge de set la 6-5, pe serviciul advers. Ivanovic a avut minge de set la 6-7, tot pe serviciul advers. Sârboaica a reușit să concretizeze mingea de set de pe propriul serviciu, la 7-8. Liderul mondial, Serena Williams, are emoții pentru calificarea în semifinale. Dacă Ana Ivanovic se impune și în setul secund, americanca pleacă acasă, iar alături de Halep va merge în semifinale sportiva sârboaică.

- 6-6: Halep câștigă game-ul pe propriul serviciu și împinge setul în tie-break.

- 5-6: Ivanovici revine la conducere. Halep va servi pentru tie-break.

- 5-5: Sârboaica își continuă revenirea în primul set și egalează.

- 5-4: Ivanovic își face serviciul și se apropie. Simona va servi însă din nou pentru adjudecarea setului.

- 5-3: Ivanovic supraviețuiește. Sârboaica a avut trei mingi de break, românca a egalat, după care Ana a reușit să se impună la avantaj. Simona a mai corectat o decizie a arbitrilor printr-un challenge.

- 5-2: Simona Halep reușește re-break-ul și va servi pentru câștigarea setului. Un set câștigat de româncă înseamna calificarea Serenei Williams în semifinalele de la Singapore. Cu cele cinci game-uri, Simona și-a asigurat calificarea de pe primul loc în penultimul act al competiției, unde o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, cea care a terminat pe locul secund Grupa Albă.

- 4-2: Ivanovic face primul break al ei și se menține în set.

- 4-1: Sportiva noastră returnează excelent și mai face un break. Ivanovic a salvat o minge de 4-1, însă a doua a fost concretizată de româncă.

- 3-1: Halep revine fantastic de la 0-40 și își câștigă serviciul.

- 2-1: Românca face break după un challenge foarte inspirat cerut la 30-40. Sârboaica a servit atunci un ace, arbitrul a anunțat 1-2 pentru Ivanovic. Românca a cerut însă challenge și reluarea a arătat că serviciul a fost puțin afară. Ivanovic a făcut dublă greșeală, după care sportiva noastră a câștigat break-ul și a trecut la conducere. Simona a reușit până acum câteva lovituri câștigătoare superbe, care au mușcat tușele.

- 1-1: Halep egalează fără probleme, după un game la 30.

- 0-1: Ivanovic și-a câștigat fără prea mari emoții serviciul, la 15. Singurul punct al româncei a fost reușit cu un retur superb.

- 14:40 - Începe meciul Simona Halep - Ana Ivanovic. Sârboaica servește.

- 14:34 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească în primul game al jocului. Cele două sportive se încălzesc câteva minute, înainte de startul partidei.

- 14:32 - Cele două jucătoare își fac apariția în arena de la Singapore. Ana Ivanovic a intrat prima pe teren, urmată de Simona Halep.



Citește și: Situație incredibilă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

-----------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC LIVETEXT de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Ana Ivanovic vor juca ultimul meci din Grupa Roșie de la Singapore, vineri, cu începere de la ora 14:30. Partida dintre româncă și sărboaică va fi transmisă în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC LIVETEXT de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Organizatorii Turneului Campioanelor 2014 au anunțat programul zilei de vineri, ultima care programează meciuri din faza grupelor. Simona Halep și Ana Ivanovic vor juca ultima partidă a zilei din întrecerea de simplu, nu mai devreme de ora 14:30. 

Citește și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Singapore

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC LIVETEXT de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep a obținut două victorii în primele două jocuri disputate în Grupa Roșie de la Singapore. Românca a trecut în prima zi de Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3 (vezi detalii aici), iar miercuri a învins-o pe Serena Williams, liderul mondial, scor 6-0, 6-2 (vezi detalii aici).

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC LIVETEXT de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Primele două meciuri ale zilei de vineri vor conta pentru Grupa Albă de la Singapore. De la ora 8:30 se va juca partida Maria Sharapova – Agnieszka Radwanska, urmată, nu mai devreme de ora 10:00, de întâlnirea Petra Kvitova – Caroline Wozniacki.

Iată programul de vineri al meciurilor de simplu de la Turneul Campioanelor 2014:

Maria Sharapova (RUS) vs. Agnieszka Radwanska (POL) - 08:30

Petra Kvitova (CZE) vs. Caroline Wozniacki (DEN) - 10:00

Simona Halep (ROU) vs. Ana Ivanovic (SRB) - 14:30

Vezi și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Maria Șarapova, învinsă de Petra Kvitova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel