ELENA UDREA, la Jocuri de putere. Întrebări Rareș Bogdan pentru Elena Udrea

Vineri seară, Rareș Bogdan o va avea drept invitată pe Elena Udrea la emisiunea "Jocuri de putere", la Realitatea TV.

VEZI ȘI: Clipe cumplite pentru Andrei Gheorghe. "FOARTE GRAV"

Jurnalistul, într-o postare pe Facebook, a spus ce informații vrea să obțină de le Elena Udrea.

"Blondă, divorţată, dar fara copii, încă tânără, admirată şi bine îmbrăcată. Aprigă și acidă, decisă să lupte atât cu prejudecăţile, cât şi cu răutăţile, pentru a ajunge intr-un final la Palatul Cotroceni!
În această seară, de la ora 22.00, Elena Udrea se întoarce la "Jocuri de Putere" şi răspunde dacă e "bună pentru Cotroceni" și "bună pentru România", încercând să răspundă la toate întrebările și provocările.

Află de la invitată cum a reuşit să conteze în cursa prezidenţială, deşi a pornit la drum cu handicapul scăderii popularităţii lui Traian Băsescu, omul care a promovat-o, susținut-o, dar care părea până de curând că-i va transferă și handicapul scăderii de popularitate.

Câte voturi strânge Elena Udrea? Este pregătită de turul doi în cazul accidentării lui Klaus Iohannis? Sau, din calitatea de arbitru al turului 2 va răsturna voturile în tolba lui Johannis? sau le va directiona către Ponta, mai vechea sa cunoștință? sau își va lăsa electoratul propriu să decidă?Cum sună decalogul reproşurilor la adresa premierului?

Despre lupta împotriva corupţiei, ţara în care mafiile se calcă pe picioare, viitorul lui Traian Băsescu, o nouă majoritate parlamentară şi rolul femeii într-o ţară de băieţi deştepţi, șmecheri şi lichelism fără limită! Un dialog fără menajamente Elena Udrea – Rareş Bogdan, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea Tv!", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel