BLACK FRIDAY 2014 - GHID cu SFATURI ANTI-ȚEAPĂ. Ce trebuie să știi pentru a nu fi ÎNȘELAT de VINEREA NEAGRĂ

Deși în mod normal Black Friday coincide cu ultima vineri din luna noiembrie, cele mai multe magazine din România au anunțat că organizează Vinerea Neagră din 2014 pe 21 noiembrie. Unii retaileri vor propune chiar mai repede ofertele promoționale, astfel că vă prezentăm un scurt ghid care să vă ajute să nu "luați țeapă" de Black Friday 2014.

Vezi și: Ce magazine au anunțat că participă la Black Friday 2014

Iată lista de sfaturi pe care le propune hit.ro înainte de Vinerea Neagră din 2014:

- consultați de acum prețurile la produsele pe care intenționați să le achiziționați de Black Friday 2014, pentru eventualitatea în care acestea se vor afla la promoție. Faceți screenshot-uri și păstrați-le. Comercianții obișnuiesc să scumpească unele produse înainte de Black Friday, după care le aplică "reduceri fantastice" și este recomandat să aveți toate datele la îndemână pentru a evita să fiți păcăliți.

- comparați prețurile de acum cu cele din ofertele magazinelor de Black Friday. Nu uitați la prețurile listate acum de magazine să notați și eventualele cadouri (alte produse la pachet, accesorii, servicii etc.) date "cadou". Dacă din promoțiile oferite de Vinerea Neagră vor lipsi cadourile respective, atunci aveți de-a face cu o "țeapă", nu cu o reducere de preț.

Citește și: Cele mai bune oferte DOMO de BLACK FRIDAY ...

- dacă vă simtiți înșelați și aveți argumente solide, treceți peste teama de birocrație si apelați la Protecția Consumatorului. De cele mai multe ori, problemele se rezolvă rapid, pentru că firmele preferă să evite confruntarea cu OPC-ul.

- dacă numărul comenzilor va fi foarte mare, este posibil ca unele produse comandate să fie livrate de magazinele online ceva mai greu. În acest caz este recomandat să așteptați, nu merită să reclamați la OPC eventualele întârzieri ale comenzilor.

- nu uitați că legea vă dă dreptul să returnați orice produs în termen de zece zile lucrătoare de la achiziționare și să vă recuperați banii sau să îl înlocuiți, dacă acesta are probleme. De asemenea, puteti returna produsul în termen de zece zile fără să invocați vreun motiv.

Vezi și: Cele mai bune oferte ALTEX de BLACK FRIDAY ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel