Klaus Iohannis îi răspunde lui Victor Ponta. "Denotă DISPREȚ"

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis i-a dat replica premierului Victor Ponta cu privire la dosarul său de incompatibilitate cu ANI, ce urmează să fie pe masa ÎCCJ în 18 noiembrie. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. "Nu se tranșează nimic pe 18 noiembrie, probabil instanța va stabili adminisibiltatea de principiu și va da un termen la care se va dezbate această speță. Din experiența altor colegi primari, putem să ne gândim la un termen de judecare undeva în primăvara lui 2015. În 18 noiembrie nu se va judeca recursul. Eu îmi cunoscut dosarul, nu sunt în incompatibilitate, așa cum susține ANI și nu-mi fac niciun fel de problemă, dar pentru campania electorală ar fi fost mai bine să fie tranșat înainte. Vedeți foarte bine că este folosită această speță pentru a mă ataca, inclusiv de prim-ministru.  Nu știu de unde are prim-ministrul certitudinea că eu voi fi declarat incompatibil, dar în niciun caz nu poate să declare prim-ministrul României ceea ce nu a stabilit instanța. Este inadmisibil. Trebuie să constatăm că domnul Victor Ponta face astfel de afirmații care denotă un dispreț față de independența justiției", a declarat Klaus Iohannis, la Realitatea TV. 

Iohannis, prima declarație despre traficul de copii

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. Klaus Iohannis a subliniat că nu știe dacă Victor Ponta a "fost vorbit" cu Traian Băsescu pe această temă. "Până la urmă nu se va întâmpla nimic. Lucrurile sunt simple", a subliniat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel