Comentariu uluitor despre Simona Halep în presa britanică. Eurosport scrie că românca a fost dezavantajată de WTA în 2014

Un comentariu uluitor despre Simona Halep a apărut în presa britanică. Potrivit ediției britanice a portalului Eurosport, Simona Halep a fost în repetate rânduri nedreptățită în acest an de Asociația Feminină de Tenis (WTA).

Deși românca a fost una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din 2014, ea nu a beneficiat de întreaga atenție a WTA, așa cum s-a întâmplat cu Maria Sharapova sau Eugenie Bouchard, remarcă autorul comentariului.

Vezi și: Simona Halep, lecția pe care nu a învățat-o de la marele Roger Federer: Când rațiunea calcă fair-play-ul în picioare

Primul exemplu oferit de Europsort în acest sens datează din primăvară, când WTA a realizat un sondaj în cadrul căruia fanii tenisului au fost invitați să voteze pentru a o desemna pe jucătoarea lunii mai.

"După ce Maria Sharapova, brandul și superstarul global, a câștigat dramatic al doilea titlu de la Roland Garros, WTA a făcut ca votul fanilor să devină irelevant. Trebuia să fie o simplă formalitate pentru jucătoarea care a dominat zgura în 2014. Dar voturile au venit, au fost numărate și verificate, iar Simona avea 95% dintre ele. Din cele 305.000 de voturi, 291.000 au fost click-uri furtunoase pentru Simona Halep. WTA i-a acordat însă premiul rusoaicei, dar acesta a fost demonstrația că 'Simona Halep-mania' există", a notat ediția din Insulă a Eurosport.

De asemenea, și promovarea insistentă a canadiencei Eugenie Bouchard este considerată o nedreptate făcută Simonei Halep.

"În timp ce WTA continuă s-o promoveze pe 'maiestatea blondă' Eugenie Bouchard, Halep a fost cea care i-a cucerit pe toți", a continuat portalul britanic, potrivit ziare.com.

Citește și: Jurnalista franceză care a atacat-o pe Halep revine. Ce scrie de româncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel