Iohannis, despre momentul când s-a răcit relația cu Antonescu

Klaus Iohannis a declarat marţi că "este păcat" că fostul lider liberal, Crin Antonescu, nu se implică în campania prezidențială. De asemenea, candidatul ACL la Președinția României a explicat când s-a răcit relația sa cu vechiul liberal.

VEZI ȘI: Fiica lui Mihai Gâdea, într-un video surprinzător. Imagini nemaivăzute-ÎNREGISTRARE VIDEO

Întrebat, într-un interviu la Ştirile ProTV, dacă Antonescu îl va vota la prezidenţiale, Iohannis a răspuns: "Sunt convins că mă votează. Nu sunt, însă, în acest moment convins că este pregătit să se implice în campanie şi este păcat pentru că e un foarte bun politician, ştie multe lucruri, în special despre contracandidatul meu, despre Victor Ponta şi ar fi un câştig".

Klaus Iohannis a admis că relaţia dintre el şi Crin Antonescu "nu mai este o relaţie apropiată".

"În urma rezultatului slab de la europarlamentare, dl. Antonescu a declarat (...) că se retrage total de la preşedinţia partidului, şi din interimat, şi se retrage din poziţia de candidat la preşedinţia României. Atunci am decis că voi candida pentru preşedinţia partidului şi colegii mi-au dat un vot într-o majoritate enormă - peste 90% am obţinut la Congres. În competiţia pentru preşedinţia României am intrat eu - declarat de la început - şi domnul Antonescu - care a declarat la Congres. Delegaţia Permanentă a tranşat chestiunile foarte transparent, am fost declarat candidat (...). Se pare că toate aceste schimbări l-au făcut pe fostul preşedinte să se retragă şi să-şi schimbe într-un fel atitudinea faţă de mine. Altfel, nu pot să-mi explic acele lucruri, spuse inclusiv în emisiuni televizate", a mai declarat Klaus Iohannis, scrie RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel