ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. URNE TRANSPARENTE, la Cluj

Alegătorii din Cluj-Napoca votează în primul tur al alegerilor prezidențiale în secții de votare dotate cu urne transparente.

VEZI ȘI: Ciutacu, REVOLTAT. Mă irită propaganda proastă. O voi face

"Am vrut să fie o surpriză aceste urne și am optat pentru transparență totală. Sper că ați sesizat", a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

Emil Boc a mai spus că a votat pentru candidatul pe care l-a susţinut în campania electorală, dar s-a arătat mulţumit şi de agitaţia românilor în primele ore de la deschiderea secţiilor de vot.

"Mă bucură faptul că văd o prezenţă foarte bună la vot, înseamnă că românii sunt responsabili şi doresc să participe la alegerile viitorului preşedinte. Există şi o participare substanţială pe lista suplimentară, sper să fie de bun augur asta şi nu un alt semn. În ce mă priveşte, am votat cu candidatul susţinut în campania electorală, cu cel care şi-a sumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu, singurul candidat care şi-a asumat modernizarea statului român. Am votat pentru o Românie modernă, o Românie frumoasă", a declarat Emil Boc, scrie CityNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel