Draga Olteanu Matei:" Nu cred că o mai duc mult" Ce dorință are

La 81 de ani, Draga Olteanu Matei îşi simte sfârşitul aproape şi speră să nu închidă ochii înainte de a-și vedea împlinit cel mai mare vis.

"Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi «Sofronia»", a mărturisit Draga Olteanu Matei.

Prin ce necazuri a trecut

Marea actriţă a mărturisit că a trecut prin momente cumplite când s-a trezit şi cu banii luaţi, şi fără casa din Bucureşti. Vinovată este o aşa-zisă prietenă de familie care, din postura de avocat, s-a oferit să o ajute. Rămasă fără avere, Draga Olteanu Matei s-a retras la Piatra Neamţ, oraşul natal al soţului.

Obligaţi să fugă din calea buldozerelor, artista şi medicul au fost nevoiţi să se înghesuie cu tot ce aveau într-o cameră de hotel. "De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti... Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie", a mai povestit Draga Olteanu Matei într-un interviu acordat pentru Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel