Mircea Badea, întrebare pentru Liviu Dragnea: Câți ardeleni au votat cu Victor Ponta?

Luni seara, în pasa dintre emisiunile "Sinteza Zilei" și "În gura presei", Mircea Badea i-a adresat o întrebare lui Liviu Dragnea cu privire la voturile ardelenilor.

VEZI ȘI: Iohannis, declarație ȘOC: I-AM FI RUPT, dacă...

Mircea Badea: Dacă tot au trecut alegerile prezidențiale și aveți date despre exit-poll-uri, vă întreb așa: ați aflat cam câte voturi a adus domnul Ioan Rus din Ardeal? Am înțeles că atunci când Victor Ponta l-a adus pe Ioan Rus în Guvern, a zis că este pentru binele tututor. Toate bătăliile pe care le-a dus domnul Ioan Rus le-a pierdut. Nu a câștigat nici măcar din greșeală. Așadar vă întreb: câți ardeleni au votat cu Victor Ponta din cauza sau datorită – încă nu m-am hotărât – lui Ioan Rus?

Liviu Dragnea: Domnul Ioan Rus nu este președintele PSD Cluj. Acolo este alt președinte de organizație. Din acest motiv, nu poate nimeni să spună dacă au venit ardeleni la vot pentru Victor Ponta din cauza sau datorită lui Ioan Rus.

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a câştigat detaşat primul tur al alegerilor în judeţul Cluj, el obţinând 42,53% din voturi, în timp ce candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a obţinut 23,79 % din voturi, potrivit rezultatelor finale comunicate luni de BEJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel