Cum l-a pus la punct Chirieac pe furibundul Claudiu Săftoiu. ”Jignit incalificabil” cu ușa de la frigider

În emisiunea "România la raport", de la România TV, Bogdan Chirieac și Claudiu Săftoiu au avut un schimb de replici despre campania electorală din turul I al alegerilor prezidențiale.

VEZI ȘI: Șandru, bilețel către Rareș Bogdan în direct, la TV. Ce i-a scris. Cozmin Gușă: TREBUIA SĂ VĂ DAU DE GOL

Bogdan Chirieac a încercat să argumenteze că PDL a dus greul alegerilor prezidențiale, iar scorul lui Klaus Iohannis i se datorează șefului de campanie, Vasile Blaga. Săftoiu a sărit ca ars, declarând că doar el știe cum s-a organziat campania. Ignorat de Bogdan Chirieac, care a l-a ironizat subtil, Săftoiu a răbufnit, amenințându-l pe jurnalist și considerându-se ”jignit incalificabil”.

Bogdan Chirieac:  Domnul Iohannis datorează cele 30% din voturi organizării făcute de PDL...

Andreea Crețulescu: PNL a fost, așa, mai boem...

Claudiu Săftoiu: Foarte fals. Știe cineva mai bine decât mine cum s-a organizat campania? Unii vorbesc despre lucruri despre care habar nu au.

Andreea Crețulescu: Dacă domnului Chirieac îi spuneți că habar nu are, după 30 de ani de presă...

Claudiu Săftoiu: Cum să aibă habar dacă nu a fost acolo, iar eu? PNL și PDL au contribuit în egală măsură pentru campania prezidențială.

Bogdan Chirieac: Eu sunt convins că știința ne va ajuta cândva să dialogăm și cu ușa de la frigider, dar și cu peștii din acvariu. Eu, la nivelul meu actual de inteligență, nu pot dialoga cu domnul Claudiu Săftoiu. Atunci încerc să dialoghez cu dumneavoastră, doamna Andreea.

Andreea Crețulescu: Atunci eu voi fi paravan pentru discuții.

Claudiu Săftoiu: Domnul Chirieac habar nu are cam cum a fost organizată campania prezidențială din primul tur și dânsul îmi aduce jigniri la propria persoană. Ok, într-o bună zi vom regla și aceste lucruri. Mă jignește într-un mod incalificabil.

Bogdan Chirieac: Vreau să spun așa. Faptul că domnul Klaus Iohannis este alături de domnii Blejnar și Duță nu este un avanjat pentru domnia sa. În schimb, domnul Blaga nu are conotație negativă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel