PONTA-IOHANNIS, DEZBATERE. SINGURA televiziune care nu a preluat dezbaterea REALITATEA TV

Marți seară, de la ora 21.00, a avut loc prima dezbatere televizată la Realitatea TV dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Toate televiziunile de știri au preluat confruntarea dintre cei doi contracandidați rămași în cursă pentru prezidențiale, mai puțin una.

TVR 1 nu a preluat dezbaterea de la Realitatea TV dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, deși Stelian Tănase, președintele Director General al TVR, dorea o dezbatere la Televiziunea Națională. La TVR 1, la ora 21.00, a fost difuzată emisiunea "Președinte pentru România", avându-l ca moderator pe Sorin Avram.

În urmă cu câteva zile, Stelian Tănase le-a transmis celor doi finaliști aflați în cursa pentru Președinție, Victor Ponta și Klaus Iohannis, o invitație de a participa la o dezbatere electorală organizată de Televiziunea Română, atrăgându-le atenția că trebuie să înțeleagă că, în spiritul democrației, spațiul public are nevoie de astfel de înfruntări "lămuritoare". 

Nu este primul episod de acest fel la TVR 1. În 2003, când a avut loc invazia Irakului, Televiziunea  Română nu a transmis imaginile, ci a preferat să continue difuzarea emisiunii "Surprize, surprize".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel