Gâdea, întrebare cheie pentru Ponta. "Doar Daciana știe adevărul"

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Victor Ponta, joi seară, la Antena 3, care a fost momentul când a plâns ultima dată. 

VEZI ȘI: Gâdea a taxat grav absența lui Iohannis la Antena 3. Ce a făcut-FOTO

"Mi-e greu să vă răspund la întrebare. În politică, plânsul se leagă de un alt episod în care am fost toți înșelați. Știți momentul "Dragă, Stolo". Din acel moment, orice om politic pe care îl vedeți plângând, îl considerați un fariseu așa cum a fost atunci Traian Băsescu.

Pe de altă parte, sunt momente destule în care sunt foarte impresionat, când mă ascund să nu mă vadă presa. Când văd oameni care suferă, atunci îmi dau lacrimile. Cel mai emoționant moment din această campanie a fost acela în care m-am dus la Cernăuți. Oamenii de acolo sunt foarte săraci. Ei sunt cam cum eram noi acum 15 ani. Într-o comună, am fost primit la grădiniță, cu steagul României alături de steagul Ucrainei, de copii și de învățătoare care vorbeau toți în limba română. Mi-au spus așa: "Dle Ponta, știți cum ne uităm noi la dumneavoastră, cei din România, ca la frații noștri care nu ne-ați uitat niciodată?".

Aproape că mi-au dat lacrimile. M-am gândit la românii care trăiesc în România și se rușinează că sunt români. Oamenii aceia din Cernăuți care au o viață de zece ori mai grea decât noi... spun că sunt români. Atunci a fost momentul când m-am ascuns un pic de camere pentru că am vrut să nu creadă cineva că m-am molipsit de lacrimile fariseului național. Sunt momente de bucurie, dar și momente de compasiune care mă marchează foarte mult. Doar Daciana știe adevărul!", a zis Victor Ponta la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel