Replica lui Ponta după atacul lui Băsescu: Am și eu un filmuleț. Video

UPDATE: Victor Ponta a postat și el un filmuleț despre Traian Băsescu, care este de fapt o manea din 2009 în care Nicolae Guță și Roxana îndeamnă la votarea lui Băsescu.

Știrea inițială:

După declarațiile de presă prin care Traian Băsescu a adus acuzații dure la adresa premierului, Victor Ponta i-a dat o replică președintelui.

VEZI ȘI: Băsescu amenință cu un filmuleț cu "pisicuțul" Ponta înainte de alegeri. Fac apel la băsiști să meargă la vot

Traian Băsescu a anunțat că va publica un filmuleț cu Victor Ponta în care se comportă ca "un pisicuț". În replică, premierul a anunțat că are și el niște imagini pe care le va publica.

"În această țară, ați văzut fața răutății care ne-a condus în ultimii zece ani. Ați văzut cum arată ura, cum arată dezbinarea. Domnul Traian Băsescu mai are două zile. L-ați văzut disperat, l-ați văzut urându-ne pe noi toți românii, l-ați văzut făcând campanie pentru Klaus Iohannis. Singura speranță a lui Traian Băsescu este să nu ajungă la închisoare.

După ce voi fi președintele României, nu mă veți vedea vorbind la Palatul Cotroceni și atacând oameni, vorbind cu ură și cu disperare. Voi fi un președinte care îi va uni pe oameni", a zis Victor Ponta.

"În locul domnului Iohannis, aș ieși și aș spune că mi-e rușine cu un asemenea suporter. Probabil că nu o va face. Speranța domnului Băsescu că iese Iohannis președinte și astfel el nu ajunge la închisoare este deșartă. Nu iese Iohannis și probabil Băsescu va ajunge acolo", a mai zis premierul.

 

"Am și eu un filmuleț pe care îl voi posta pe Facebook-ul meu, după ce o va face și Traian Băsescu. Dacă cineva a uitat de Traian Băsescu, să se uite pe Facebook-ul meu", a conchis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel