Ciutacu, despre euforia creată în jurul lui Iohannis după ce a fost ales președinte

Jurnalistul Victor Ciutacu vorbește despre ceea ce a derivat din câștigarea alegerilor prezidențiale de către Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan: Vreau să-l strâng în brațe pentru că a avut grijă de Realitatea TV

"Veniți-vă dracu-n fire cu pupincurismul asta propagandistic de doi lei! Nici n-a fost neamțu' validat de Curte și, deja, nevastă-sa-i "iconica", o așteaptă uteciștii de rit nou și dau tonu' la cântec (cu mesaje de campanie scrise pe tablă), televiziunile-s preș la picioarele ei. 

Toantele share-uiesc isteric linkuri despre nimic, femeile neîmplinite deja și-au găsit modelul cel nou, mersul pe jos câteva sute de metri fără sepepist și cu camera de filmat în tandem a devenit virtute. În țara asta, oricât de normal ai fi la bază, o funcție mare, a ta sau în familie, n-are cum să nu te tâmpească. Te-ajută mediul ambiant.

Mai avem să băgăm germana materie obligatorie-n programa de învățământ. Lingușeala și slugărnicie, astea-s caracteristicile generale ale poporului suveran. Îmi trece doru' de Ceaușescu...", a fost mesajul lui Victor Ciutacu.

Klaus Iohannis, "directive" pentru Traian Băsescu

Problemele cu votul românilor din diaspora trebuie sancţionate, susţine liderul PNL, Klaus Iohannis, care îi cere lui Traian Băsescu să retragă ambasadorii şi consulii din ţările unde au fost probleme la secţiile de votare. Victor Ciutacu a subliniat și acest aspect.

"Nici n-a fost neamțu' validat de Curte și, deja, dă scrâșnit sarcini Parlamentului, Guvernului și președintelui în funcție. Că tot zicea că el va fi altfel și nu va ieși din litera Constituției. Euforia și politică lu' bă pe-a mă-tii îl fac, brusc, inatacabil. Tot ceea ce pute la Băsescu e acceptabil la el. Și, în buna și păguboasa tradiție, valul adorației colective se transferă către familie", a notat jurnalistul România TV pe blogul personal.

Întreaga postare o puteți citi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel