UDREA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE ALINA BICA A FOST ARESTATĂ

Elena Udrea a oferit prima reacție după ce șefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestată.

VEZI ȘI: Macovei, dezvăluiri bombă din trecutul Alinei Bica

Președintele PMP spune că nu are nicio informație cu privire la dosarul Alina Bica și menționează că nu are nicio implicare în acest caz. Elena Udrea speră că șefa DIICOT va reuși să-și dovedească nevinovăția.

"Nu ştiu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi doamna Alina Bica şi fostul meu soţ, Dorin Cocoş. Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz. Relaţia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publică, nu am ţinut-o niciodată ascunsă şi a început ca urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am facut parte", susține Elena Udrea.

"Văzând că s-a speculat pe ideea nominalizării sale în comisia de la ANRP, fac precizarea că doamna Alina Bica a reprezentat acolo Ministerul Justiţiei ca efect al legii.

Precizez că nu am discutat niciodată cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP, nici când era acolo, nici după ce a plecat din respectiva Comisie. Mai mult, până la suspendarea activităţii Agenţiei, nu am ştiut măcar ca ea este cea care reprezintă Ministerul Justiţiei (MJ) în restituirea proprietăţilor, nefiind un aspect care să fie de interes pentru activitatea mea în Guvern.

Am apreciat întodeauna profesionalismul doamnei Alina Bica, recunoscut prin participarea sa la elaborarea celor două noi Coduri Penale şi la menţinerea legalităţii actelor adoptate de Guvern pe care chiar ea le aviza, de regulă, din partea MJ", a continuat Elena Udrea.

"Nu ştiu care sunt faptele de care este acuzată, dar sper că îşi va putea dovedi nevinovăţia în faţa legii, conchide Elena Udrea.

Instanţa supremă a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru Alina Bica, procuror şef al DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel