CONGRES PSD în data de 20 DECEMBRIE

Conform unor surse DC News, Congresul PSD va avea loc pe 20 decembrie 2014.

VEZI ȘI: Oana Stancu, despre intențiile Laurei Codruța Kovesi în cazul Bica

Informația a fost parțial confirmată de Liviu Dragnea, în emisiunea "Punctul de întâlnire", de la Antena 3. Acesta a spus că este nevoie de organizarea unui Congres PSD în 2014.

"Congresul PSD va avea loc fie la începutul anului 2015, fie la finalul lui 2014, dar eu sper că va fi în acest an. S-a discutat că va fi în februarie, dar eu susțin că acest congres trebuie să aibă loc la finalul lui 2014. 1 ianuarie ar fi bine să ne găsească cu bugetul aprobat pentru că este un lucru important. În al doilea rând, la începutul 2015 trebuie să fie cu toate procedurile îndeplinite pentru a începe o reconstrucție serioasă a partidului atât doctrinară, cât și organizațională, dar și din punct de vedere al comunicării", a zis Liviu Dragnea.

"Este nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii şi reţelele sociale", a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3.

De ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidențiale

Vicepremierul a vorbit și despre motivele pentru care Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale.

"Au fost mai mulți factori care au condus la un vot anti-Ponta. Despre cauzele eșecului am început să vorbim în PSD. Avem de analizat foarte serios ce s-a întâmplat pentru că sunt cauze mai vechi, sunt întrebări care au fost rostite de societate către noi la care nu am dat răspuns, au fost solicări la care nu am dat curs, am avut probabil ezitări în partid de-a lungul timpului.

Nu am tratat cu responsabilitate tema următoare: suntem noi continuatorii comunismului? Ceea ce m-a mâhnit cel mai mult a fost acuzația că suntem comuniști. Eu nu am fost niciodată comunist. Nici eu, nici Victor Ponta nu am făcut parte din PCR. Cu toate acestea, am lăsat să se sedimenteze ideea că noi suntem comuniști, lucru total fals. Au fost mulți tineri care au votat împotriva PSD. A fost un vot contra generat de cauza diaspora, dar și de mai multe minciuni", a zis Liviu Dragnea.

"Fiul meu și-a întrebat un prieten de ce l-a votat pe Klaus Iohannis. I-a răspuns că a citit pe Facebook că Ponta va deființa DNA-ul. Cum poți să combați o asemenea minciună care este spusă în câteva cuvinte? Poate să mai fie prestația unor miniștri, prestația de comunicare. Vorbesc în general. Cam astea sunt câteva din cauzele pe care le-am identificat în aceste zile. Am fost prin țară și am vorbit cu primarii PSD și am tras aceste concluzii", a conchis Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel