Dumitru Dragomir, după ce Armata a câștigat marca Steaua: Gigi Becali e șantajat

Dumitru Dragomir îi ia partea lui Gigi Becali în "meciul" acestuia cu MApN privind marca Steaua. Fostul președinte al LPF susține că finanțatorul Stelei este "șantajat" și mai are o singură soluție pentru a ieși din această situație.

Citește și: Veste teribilă pentru Becali! A pierdut definitiv marca Steaua

"Steaua nu mai poate folosi această siglă. Bănuiesc că Gigi Becali se va duce să cumpere acum această siglă. Dacă nu, îi spune 'New Steaua', 'Steaua lui Becali', 'Steaua lui Iisus', că el e credincios, sau 'Steaua Sfântului Gheorghe'.

Bănuiesc că Gigi nu a vrut să plătească atât cât au cerut ăia de la Clubul Sportiv. Cred că MApN îşi face o echipă pe care o va înscrie în judeţ. Ei urmăresc să vândă sigla cu un milion sau două! Dar oamenii vor veni să vadă jucătorii, nu sigla, ce-aveţi?!

Oamenii trebuie să înţeleagă că Gigi e şantajat acum, că n-are bani să plătească şi o să-i zică 'New Steaua'. Nu cred că ei au dreptate ... . La câţi bani a băgat el în stadion ... . Dar dacă hotărârea este definitivă şi irevocabilă, el n-o poate redobândi decât dacă o cumpără", a declarat Dumitru Dragomir la DolceSport, citat de gsp.ro.

Vezi și: Juristul MApN, tranșant despre situația Stelei: Ce urmează în viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel