Oana Stancu, reacție după ultima conferință de presă susținută de Băsescu ca președinte

Oana Stancu
Oana Stancu

Oana Stancu a oferit un comentariu după ultima conferință de presă susținută de Traian Băsescu în calitate de președinte al României.

VEZI ȘI: Gorghiu, reacție nebănuită după ce Badea a fost INTERZIS la Cotroceni

De asemenea, îndrăgita jurnalistă i-a felicitat pe Sabina Iosub și pe Ionuț Cristache pentru modul în care s-au prezentat în fața lui Traian Băsescu.

"Ia zi, bre, câte meleoane făcuși în ăștia zece ani?". Ar fi ilustrat perfect ceea ce merita ca întrebare de final de mandate. În limbajul pe care să-l înțeleagă, că doar salba de gâtu' nevestei fu bună, bătutul cu palma de podea la Cireșica - balsam pentru inimă, iar bănuții de la Bercea taman buni de îngrășământ la Nana.

Altfel, respect voința și putința colegilor mei Sabina Iosub și Ionuț Cristache de a încerca până în ultima clipă să fie jurnaliști profesioniști în fața unui individ care a fost o rușine pentru această țară timp de zece ani și a târât-o cât a putut în rușine", a fost mesajul transmis de Oana Stancu pe Facebook.

"Faptul că domn' Băsescu se duce acasă la nepoței și la brăduț de Crăciun fără să fie condus de nimeni la plecarea de la Cotroceni cu vreo vorbă demnă de răul pe care l-a făcut acestei țări timp de zece ani, spune multe despre noi ca popor. Ca să nu mai zic că au fost destui participanți la mascarada de la Cotroceni care să se pozeze cu el și să ceară autograf!", a adăugat jurnalista Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel