Sorina Matei, despre Tatiana Niculescu Bran: A făcut o prostie

Sorina Matei a atacat-o pe Tatiana Niculescu Bran după ce aceasta a împărtășit primele impresii de la Palatul Cotroceni.

Purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, a povestit cum a fost pentru ea prima săptămâna petrecută la Palatul Cotroceni. Acest subiect a fost comentat de jurnalista de la B1 TV pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Tatiana Niculescu Bran, după prima săptămână la Cotroceni: E nevoie de "debaronizare" la toate nivelurile

"Tot ce sper este ca doamna Tatiana Niculescu Bran să nu fi vorbit de când a intrat în funcție în numele Președintelui României, domnul Klaus Iohannis.

Sper ca Președintele României să nu se ocupe de "panseuri matinale" de interval, să aibă probleme de-a dreptul existențiale cu "covoarele înflorate, mobilierul vetust, perdelele grena și canapelele cu perne înflorate de catifea de un gust îndoielnic", bonuri, cantine, chioșcuri cu napolitane expirate, ofițeri SPP și alte tablouri care nu există.

Sper ca Președintele României să nu se ocupe de ciucuri și zorzoane.

Cred că funcția de Președinte al României ales prin vot direct, suveran și democratic într-un stat implică maximă responsabilitate și angajează teme, subiecte și reforme fundamentale într-o țară.
Cred de asemenea că funcția de purtător de cuvânt al unui șef de stat implică o foarte mare responsabilitate și nu se poate exercita decât în numele Președintelui României și Administrației Prezidențiale. Rolul esențial este acela de comunicare iar subiectele nu pot fi decât acelea care cu adevărat contează pentru o națiune.

În plus, Palatul Cotroceni, sediul Administrației Prezidențiale, este primul obiectiv militar al țării cu o anumită simbolistică. Asta implică proceduri, rigoare, strictețe, verificări, protecție de toate tipurile și un anumit tip de protocol. Totul este diferit față de celelalte instituții.

Pe mine, ca jurnalist acreditat în 12 ani pe lângă trei șefi de stat nu m-au interesat niciodată ciucurii, pernele sau perdelele Cotroceniului, m-au interesat reformele și linia statului. Iar reformele s-au putut face în mandatele președintelui Băsescu și cu "canapele cu perne înflorate de catifea de un gust îndoielnic" și cu apă luată pe bonuri. N-a murit nimeni nici de foame, nici de sete, nici de birouri întunecate sau aer îmbâcsit. Nici măcar jurnaliștii.

Ca atare, nu cred că vreun șef al statului sau Administrația Prezidențială își pot permite o comunicare flower power sau reportaje de naturel simțitor, necunoscător de pe holurile Palatului.
Sper ca doamna Bran să înțeleagă că a făcut din nou o prostie.

Covoarele, mobilierul, perdelele, canapelele și chiar și pernele "înflorate de catifea de un gust îndoielnic" sunt din banii românilor.

Când țara va merge mai bine și poporul va ajunge la un standard superior de viață datorită reformelor, poate atunci și angajații lor, ai românilor, de la Palatul Cotroceni vor putea păși pe alți ciucuri.

Apa se ia pe bonuri, pernele, ciucurii și zorzoanele se iau prin licitații deschise. Redecorările se fac la fel. Tot din fonduri publice. Adică din banii românilor. Cotroceniul nu este o chestiune care ține de gust, ci numai de responsabilitate!", a scris Sorina Matei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel