Mesajul lui Ciutacu după ce Striblea a zis că pleacă de la România TV

Unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori TV din România, Cătălin Striblea, a anunțat că pleacă de la România TV, locul unde telespectatorii îl puteau vedea în emisiunea “Ultima oră”.

VEZI ȘI: INTERVIU DCNEWS. Cătălin Striblea învață să trăiască din nou după accidentul cerebral. "Fac 95% din lucrurile pe care le făceam înainte" 

Victor Ciutacu, într-o postare pe Facebook, a opinat cu privire la acest subiect vorbind despre colaborarea pe care a avut-o cu jurnalistul Cătălin Striblea.

"Când am venit în postul tv pentru care lucrez și azi, nu neapărat pe valul vreunei efuziuni populare de simpatie și de entuziasm colectiv, a fost o gură de oxigen pentru mine. Era proaspăt ieșit din spital, era simbolul stației (care, de altfel, se născuse cu el in direct), era cel care gestionase editorial, până la nefericitul accident cerebral, spațiul orar de prime time pe care urma să prestez eu.

Întărâtat de unii care se străduiau să provoace (încă) un scandal intern, primul continua în instanță, a dat o declarație de bun simt. A spus că transferul meu e un câștig, că nu iau locul nimănui și că nu-l deranjează deloc. Nu interacționasem până atunci. În rarele clipe când se întâmplase să ne întâlnim, ne salutam politicos, schimbam doua-trei vorbe de complezență și ne vedeam fiecare de drumul lui. În plus, pour le connaiseurs, eram (cred că sunt și acum) prieten cu Badea...

Când s-a hotărât să revină pe sticlă și a început să negocieze condițiile, l-am invitat să colaborăm în regim cvasipermenent și i-am pus la dispoziție, ori de câte ori a simțit nevoia, biroul meu; fie și ca loc de odihnă/relaxare. N-am legat vreo prietenie, frecventam anturaje diferite, avem interese - și abordări - diferite. Cu toate astea, ori de câte ori unul dintre noi a avut nevoie de prezența celuilalt în emisiunea lui, nu s-a pus probleme vreunui refuz.

VEZI ȘI: DEMISII ȘOC în mass-media din România. Cine sunt jurnaliștii care și-au anunțat plecarea de la principalele televiziuni de știri

Aseară am aflat, de la producătoarea mea că și-a anunțat - cum altfel decât în direct? - plecarea. N-am mai apucat să-l și aud. Dar am citit transcrierea. A făcut-o măsurat și decent, așa cum îi e și modul de viață. Nu cunosc rațiunile despărțirii. Nici nu intentionez să fac pe detectivul. Am trecut și eu printr-o ruptură pe care nimeni (nici măcar eu) n-o aștepta. Însă, pentru că n-am apucat s-o fac în aprilie 2013, vreau să-i urez succes și să-i mulțumesc public în decembrie 2014 pentru lecția de bun simț pe care a dat-o când nimeni n-avea habar ce-i în sufletul meu...", a fost mesajul postat de Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel