Tatiana Niculescu: "La Cotroceni nu se mănâncă". Explicația lui Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial

Duminică, purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, a împărtășit primele impresii după săptămâna petrecută la Palatul Cotroceni. Aceasta a spus că la Cotroceni nu se mănâncă, chiar dacă angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă.

VEZI ȘI: Papahagi, lecție DURĂ pentru consilieri după ce Tatiana Bran și-a împărtășit impresiile de la Cotroceni: TREBUIE SĂ-ȘI ȚINĂ GURA

"Dar la Cotroceni nu se mănâncă, deși angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioșc cu napolitane expirate și Coca-Cola. În schimb, dacă ți-e sete, formezi un număr de interior și cineva sosește cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă și un pahar", povestea Tatiana Niculescu Bran.

Ce spune Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial, a spus, pentru DC News, că într-adevăr la Palatul Cotroceni nu există o cantină, dar se face comandă de mâncare la o firmă de catering.

"Nu există o cantină. Există un contract cu o firmă de catering și se comandă mâncare în fiecare zi. Există și un bufet căruia (n.r. - Tatiana Niculescu Bran) nu i-a înțeles esența. Cafeaua, apa și sucurile veneau de la bufet. Nu stătea fiecare să-și facă o cafea în birou; cu atât mai puțin când avea musafiri. Fiecare consilier avea o sumă de procotol și de aceea se semnează respectivul bon - pentru a i se deconta pe cabinetul lui ce a consumat în limita protocolului", a povestit Adrian Rădulescu despre perioada când era consilier prezidențial.

"Dacă ne era foame, făceam comandă la firma de catering și ne aducea la birou. Nu știu a cui era firma de catering. Știu că a fost o licitație și a câștigat respectiva firmă", a conchis fostul consilier prezidențial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel