Iohannis, petrecere de Revelion. Ce spune Ciutacu

Klaus Iohannis îşi va petrece noaptea de Revelion la reşedinţa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflată în Mărginimea Sibiului, la Cisnădioara.

VEZI ȘI: Tatiana Niculescu, criticată ASPRU. Ce decizie RADICALĂ a luat

Întrebat cum comentează felul în care petrece de Revelion Klaus Iohannis în comparație cu modul în care sărbătorea fostul președinte, Traian Băsescu, în noaptea dintre ani, Victor Ciutacu a zis: "Probabil că generația Facebook îl așteaptă în Piața Universității pe domnul Klaus Iohannis, dar s-a schimbat tipul de abordare al evenimentului public numit Revelion. Iohannis nu este Băsescu, iar lucrul bun - pe care sper să nu îl schimbe - este că petrece această sărbătoare cu cercul de prieteni pe care probabil îl frecventa și înainte de a deveni președinte. Până la urmă, Traian Băsescu deranja oamenii de Revelion fie că ne place să recunoaștem, fie că nu. El se decidea în ultima clipă și dădea năvală într-o  cârciumă unde - de regulă - nu avea rezervare făcută. Toată lumea era urnită, toată lumea era agitată pentru ca Traian Băsescu să se simtă bine. Măcar Klaus Iohannis se duce cu oamenii cu care petrecea Revelionul și înainte. Din punctul meu de vedere, este o bilă albă".

"Ca și acțiune de PR - modul în care își petrece Revelionul - este mai bună decât ieșitul în Piața Mare a Sibiului. În calitate de primar al Sibiului, ieșea în Piața Mare și le vorbea oamenilor. Acum trebuie să facă altceva", a mai spus realizatorul emisiunii "Ediția de seară" într-o intervenție telefonică la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel