Dorina Chiriac, mesaj inedit la cea de-a 54-a aniversare a Teatrului de Comedie

Teatrul de Comedie din București și-a sărbătorit luni, 5 ianuarie, cea de-a 54-a aniversare. Cu acest prilej, îndrăgita actriță Dorina Chiriac a scris un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Beligan, replică memorabilă la cea de-a 54-a aniversare a Teatrului de Comedie

"Știu că nu sunt singura în situația asta: de 20 de ani am o relație cu un tip care ieri a împlinit 54 de ani. Nu, nu mi-e prea mare, nu-i chiar babalâc, si e genul care devine mai atrăgător cu trecerea timpului. S-a grizonat un pic pe la tâmple, cât să mă facă să mă simt protejată prin preajmă-i. E singurul care m-a văzut minunată si care mi-a iubit deopotriva si lumina si negura, a închis ochii la toate rătăcirile mele si m-a ținut in picioare când mi-ar fi plăcut căderea mai mult decât lupta. Uite că azi imi dau seama că il iubesc cum mă iubește, deși nu m-am gândit niciodată la asta, iar el n-a adus vorba vreodată. La mulți ani, dragule. A, tipul ăsta e teatrul meu, da. De comedie. Da, el e. P.S. Mă lași anul ăsta să am o aventură cu Bulandra? Știi că de fiecare dată mă-ntorc. Please?!", a fost mesajul scris de Dorina Chiriac.

Teatrul de Comedie a marcat luni a 54-a aniversare cu o expoziție și un spectacol

Acum 54 de ani, maestrul Radu Beligan a semnat certificatul pentru Teatrul de Comedie din București și a pus în scenă "Celebrul 702".

La Teatrul de Comedie au făcut istorie nume celebre precum Amza Pellea, Iurie Darie sau Gheorghe Dinică.

Momentul a fost sărbătorit de marii actorii ai teatrului românesc în stilul lor caracteristic - printr-un spectacol de gală și o expoziție care a prezentat istoria Teatrului de Comedie. A fost un eveniment de seamă la care au participat invitați importanți printre care și primii regizori ai Teatrului de Comedie, David Esrig și Lucian Giurchescu.

Este un eveniment care se ține în fiecare an, pe 5 ianuarie și, pentru că reunește laolaltă cei mai iubiți actori, se mai numește și Revelionul Actorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel