SIMONA HALEP - SAISAI ZHENG 6-2, 6-3, în SEMIFINALE la SHENZHEN - LIVETEXT

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat vineri dimineață în finala turneului de la Shenzhen, după ce a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-3, de chinezoiaca Saisai Zheng(locul 97 WTA). Românca a arătat un joc extrem de solid și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale, care a acuzat dureri la spate în timpul partidei. Ca și în meciurile precedente, problemele Simonei Halep au apărut la primul serviciu - care nu îi intră foarte des - și din cauza numeroaselor greșeli neforțate pe care le comite.

Citește și: Victorie superbă! Simona Halep s-a calificat în semifinale la Shenzhen


În finala de la Shenzhen, Simona Halep va întâlni câștigătoarea din semifinala Petra Kvitova (Cehia, locul 4 WTA) - Timea Bacsinszky (Elveția, locul 47 WTA). Kvitova este a doua favorită a competiției, după Simona Halep, în timp ce elvețianca este cap de serie numărul 8 în China.

SIMONA HALEP - SAISAI ZHENG - 6-2, 6-3


UPDATE:

Iată desfășurarea LiveText a meciului:

---------------------

- 6-3: Simona Halep încheie meciul cu un punct superb de pe fundul terenului și un serviciu excelent și se califică în finala de la Shenzhen.

- 5-3: Românca anulează o minge de 4-4 și face break-ul. Va servi pentru meci și pentru calificarea în finala de la Shenzhen.

- 4-3: Simona Halep reușește un game alb, în doar 1 minut și 30 de secunde.

- 3-3: Chinezoaica își face greu serviciul, cu ajutorul punctelor pe care Simona Halep i le face cadou. Românca a revenit de la 0-30 și a avut minge de break, însă nu a reușit să facă 4-2, iar Zheng s-a redresat și a egalat la 3.

- 3-2: Sportiva noastră își adjudecă fără prea mari probleme serviciul și revine la conducere.

- 2-2: Zheng egalează cu o lovitură frumoasă, într-un game în care însă Simona Halep a comis multe greșeli neforțate.

- 2-1: Simona Halep câștigă primul game al setului pe propriul serviciu și trece la conducere.

- 1-1: Românca forțează pe serviciul advers și face imediat re-break. 

- 0-1: Saisai Zheng face break în debutul setului secund, după un game extrem de lung și de disputat, în care ambele jucătoare s-au aflat la conducere. Ca și ieri, după un punct pierdut din cauza unei greșeli, Simona Halep a încercat să se auto-motiveze vorbind cu sine cu voce tare.

---------------------

- 6-2: Simona Halep mai face un break și se impune cu 6-2 în primul set al semifinalei de la Shenzhen. Saisai Zheng acuză dureri la spate și pare să aibă probleme serioase la serviciu.

- Zheng revine pe teren, iar partida se reia de la 5-2, cu sportiva din China la serviciu.

- Chinezoaica a acuzat o accidentare și a cerut intervenția medicului, după care a plecat la vestiare.

- 5-2: Zheng face primul său break al meciului, pe fondul numeroaselor greșeli comise de româncă. Simona Halep a salvat două mingi de break și a egalat la 40, după care însă a comis două duble greșeli și i-a făcut cadou punctul adversarei.

- 5-1: Sportiva noastră joacă din ce în ce mai bine și pare să nu îi dea nicio șansă adversarei. Românca servește pentru set.

- 4-1: Halep revine de la 0-30 pe serviciul său și face patru puncte consecutive, distanțându-se în primul set.

- 3-1: Românca reușește primul break al meciului, după un game extrem de disputat, în care a salvat două mingi de 2-2 și a fructificat prima șansă de a închide punctul.

- 2-1: Simona Halep controlează bine punctele de pe propriul serviciu și revine în avantaj.

- 1-1: Zheng joacă bine pe primul serviciu. Chinezoaica lovește foarte lung și puternic și reușește să egaleze.

- 1-0: Simona Halep și-a făcut ușor primul serviciu al meciului, la 15.

- Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să servească prima.

---------------------

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat joi în semifinalele turneului de la Shenzhen, unde o va întâlni pe chinezoaica Saisai Zheng (locul 97 WTA).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Semifinala dintre Simona Halep și Saisai Zheng va fi primul meci al zilei de vineri la Shenzhen și va începe de la ora 6:00 (ora României).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. DCNews va transmite în format LiveText partida care îi poate asigura româncei de pe locul 3 WTA calificarea în ultimul act din China.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. În cealaltă semifinală de la Shenzhen se vor întâlni cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA) și elvețianca Timea Bacsinszky (locul 47 WTA). Kvitova este a doua favorită a competiției, după Simona Halep, în timp ce elvețianca este cap de serie numărul 8 în China.

Vezi și: Declarație surprinzătoare făcută de Halep după ultima victorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel