Băsescu, vilă scoasă la vânzare. Ce spune Oana Stancu

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat, care i-a fost propusă lui Traian Băsescu de către Guvern ca variantă de reşedinţă, alături de alte şase imobile, a fost scoasă la vânzare prin licitaţie, la un preţ de pornire de aproape 4 milioane euro.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Turcescu, controversă după plecarea de la B1 TV. "Mi se pare incorect și imoral"

Oana Stancu a opinat pe marginea acestui subiect scriind un comentariu pe pagina sa de Facebook.

"Patru milioane de euro, vila pe care Ponta i-o oferise lui Băsescu! Vila 11 din Snagov e o vilă cu etaj, plus mansardă, are peste 2000 de mp (!!!!!) și un teren de 27.412 metri pătraţi (!!!!!!!!!!!!!!!). Se adaugă o clădire administrativă de 183 metri pătraţi și o a treia clădire, de birouri, de 58,41 metri pătraţi.

Acest palat, cu pădurea lui imensă pe malul lacului, fuseseră oferite de Guvern dlui Băsescu Traian drept locuință de "serviciu" în calitate de fost presședinte al României.

Alături de alte cinci opțiuni (fosta vilă a lui Petre Roman din Primăverii, un etaj din imobilul din Str. Prezan în care Băsescu a locuit ca ministru etc).

Noroc că dl Basescu nu s-a grăbit să zică DA și astfel, după ce am prezentat cazul la Antena 3, dl Ponta s-a sucit și a scos azi vila la vânzare. Patru MILIOANE DE EURO PREȚUL DE PORNIRE! Dar dacă zicea da, Ponta îi dădea palatul și pădurea, nu?

Ce sfidare mai mare față de toți cei care au suferit în regimul Băsescu? Care au pierdut bani la salariu sau pensie, care nu au mai putut achita credite la bănci, în timp ce Băsescu se lăfăia în șapte vile de protocol și la Predeal și la Sinaia și la Neptun și la Covasna și la Olănești și la Scroviștea și la Dante, iar clientele lui tocau miliarde de euro...", a scris jurnalista Antena 3 pe Facebook.

VEZI ȘI: Vila propusă lui Băsescu, SCOASĂ LA VÂNZARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel