SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS, în TURUL 3 de la AUSTRALIAN OPEN, dacă românca trece de GAJDOSOVA

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a aflat cu cine va juca în turul 3 de la Australian Open, dacă va trece astăzi de australianca Jarmila Gajdosova (locul 62 WTA).

VEZI AICI LIVETEXT MECIUL SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA


SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Învingătoarea duelului Halep - Gajdosova o va întâlni în turul 3 de la Melbourne pe americanca Bethanie Mattek-Sands, aflată pe poziția 258 în ierarhia mondială.

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. În turul secund, americanca a trecut de Kristina Mladenovic, din Franța (locul 71 WTA). Mattek-Sands a câștigat ambele seturi ale confruntării la tie-break, cu 7-6, după două ore de joc.

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Bethanie Mattek-Sands are 29 de ani și nu a câștigat niciun titlu în carieră. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a reușit-o în 2011, când s-a aflat pe locul 30.

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a jucat de două ori cu Bethanie Mattek-Sands, ambele confruntări având loc în 2010. Scorul întâlnirilor directe este 1-1. Românca s-a impus pe zgura de la Roland Garros, scor 6-4, 6-7, 6-4, în timp ce americanca a câștigat la New Haven, scor 6-3, 6-3.

Citește și: Meci dramatic la Melbourne! Sharapova, la un pas de eliminare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel