GEOANĂ, CANDIDATURĂ PSD. "VOI CANDIDA LA CONGRESUL PSD"

Mircea Geoană a acordat, miercuri seară, un interviu în care a vorbit despre candidatura sa la șefia PSD. Exclus din PSD, planul central al lui Mircea Geoană nu este de a forma un nou partid, ci de a propune o platformă politică cu care să candideze chiar la Congresul PSD.

VEZI ȘI: Oprișan-Băsescu, filmuleț HALUCINANT făcut recent-VIDEO

Fostul lider al social-democraţilor a precizat că alături de alţi colegi va participa fizic la Congresul PSD pentru a prelua din nou puterea în partid.

Întrebat dacă ar vrea să candideze la șefia PSD, Mircea Geoană a zis: "Voi propune o platformă pentru Congresul PSD și voi aduna în jurul acesteia foarte mulți colegi și colege din generațiile mai tinere. Sunt convins că vom avea câștig de cauză. Eu susțin proiectul. Nu exclud această posibilitate. Voi candida alături de ceilalți colegi ai mei. Nu pozițiile sunt importante acum. Nu este scopul meu în viață să fiu președinte PSD. Am fost lider PSD într-un moment foarte complicat".

Marian Vanghelie, taxat de Mircea Geoană

"Trebuie să înțelegem cu toții (și eu, și Marian Vanghelie, și alți politicieni) că modul vechi de a face politică nu mai este de actualitate. Trebuie să înțelegem că există nevoia unui cod de conduită - de la limbajul politic până la tipul de mesaj public pe trebuie să îl transmitem. Cu toții avem obligația să înțelegem că modul în care făceam politică nu mai ține în acest moment. Sunt convins că și Marian Vanghelie știe că stilul haiducesc pe care îl pratică și excesele de limbaj trebuie temperate. Într-un nou mod de a face politică, vor putea să reziste doar cei care respectă această cerință. Avem de învățat de la modul extrem de ermetic în care domnul Klaus Iohannis a comunicat și a câștigat alegerile prezidențiale. Este un mod mult mai reținut de a face politică", a mai zis Mircea Geoană la Gândul Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel