Ciutacu-Băsescu. Ce mesaj a primit Victor Ciutacu de la Traian Băsescu

Victor Ciutacu a zis, luni seară, la România TV, că a primit răspuns de la Traian Băsescu după ce i-a trimis o scrisoare pe noua lui adresă de mail.

VEZI ȘI: CUTREMUR pe scena politică. Ciutacu: Semnalul declanșării Jihadului

Săptămâna trecută, ziaristul i-a lansat invitația lui Traian Băsescu de a-i acorda un interviu. Răspunsul fostului președinte a sosit sâmbătă, după cum povestește jurnalistul.

"Vă mulțumesc pentru invitație. Decizia mea de a nu mă implica în dezbaterea publică este valabilă. Atunci când voi decide altfel, vă asigur că voi avea în vedere invitația dumneavoastră  dacă ea va mai fi valabilă. Vă doresc să aveți un an bun. La revedere. Traian Băsescu", a fost mesajul pe care fostul președinte i l-a trimis lui Victor Ciutacu.

Iată scrisoarea integrală pe care Victor Ciutacu i-a trimis-o lui Traian Băsescu:

"Domnule președinte, vă scriu pe această adresă întrucât îndrăznesc să mă consider unul dintre ultimii prieteni pe care-i mai aveți. Trebuie să recunosc, am făcut-o și public, că-mi lipsiți. Autoretragerea asta din lumina reflectoarelor nu vă caracterizează și nici pe mine nu mă avantajează. În plus, în contextul surprinzătoarei colaborări Iohannis - Ponta, țara e lipsită de opoziție.

Nu vreau să vă răpesc din timpul prețios dedicat, sper, pregătirii revenirii în politică, motiv pentru care îndrăznesc cu sfioșenie și respect să vă rog să răspundeți unor întrebări, cred eu, de interes public:

1. Un ministru al Cabinetului Boc, dl Gabriel Sandu, a formulat un denunța la DNA, în care a dezvăluit că toți membrii Executivului din perioada în care ați fost președinte și-au plătit funcțiile și au finanțat campaniile electorale, inclusiv pe a dvs, urmând să-și recupereze investițiile din banii furați de la români, prin trucarea achizițiilor publice. Ați fost informat de această practică și/sau de proveniența fondurilor de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2009?

2. Ați declarat-o pe Elena Udrea, de asemenea ministru al Cabinetelor Boc, singurul candidat onest la prezidențialele din 2014. Astăzi, DNA a pus-o sub învinuire pentru spălare de bani și fals în declarația de avere. Ați fost dezinformat în privința onestității sale? Vă simțiți dezamăgit?

3. Formațiunea politică pe care ați susținut-o, PMP, trece prin momente dificile și are alegeri în scurt timp, iar dna Elena Udrea a anunțat că nu mai intenționează să candideze. Intenționați să reveniți în politica militantă la conducerea acestui partid?

În speranța că solicitarea mea va primi un răspuns sincer și rapid din partea dvs, vă asigur, domnule președinte, de întreaga mea considerație și solidaritate și vă lansez invitația de a-mi acorda un interviu.

Victor Ciutacu, realizator al emisiunii 'Ediția de seară', România Tv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel