Banciu îl critică pe Striblea din cauza unei întrebări despre Iohannis

Radu Banciu l-a criticat pe Cătălin Striblea din cauza unei întrebări pe care jurnalistul a pus-o la începutul emisiunii "Ultimul cuvânt". 

VEZI ȘI: Ciutacu a DEZVĂLUIT ce mesaj a primit de la Băsescu

"Sunt două persoane care tac apăsat. Tăcerea lor îmi ridică mari semne de întrebare. De ce tace Traian Băsescu? Nu vrea să o salveze pe Elena Udrea? De ce tace Klaus Iohannis? Ce joc face președintele pentru ocuparea celei mai importante funcții de la SRI?", a spus Cătălin Striblea în debutul emisiunii pe care o realizeaz la B1 TV.

O oră mai târziu, Radu Banciu l-a criticat pe colegul său pentru întrebarea pusă.

"L-am auzit și pe colegul nostru Cătălin Striblea întrebând de ce nu vorbește Klaus Iohannis. Păi despre ce să vorbească? Am rămas stupefiat. Președintele este ca orice telespectator. Poate să jubileze sau poate să se uite la desene animate și să spună că nu-l interesează. Ce să facă președintele Klaus Iohannis? Sunteți tâmpiți? El nu are niciun cuvânt de spus. Este problema lui ce face DIICOT? Este problema lui ce face DNA? Nu are nicio treabă, dar veți învăța și voi dragi colegi, dragi telespectatori, dragă prostime că lucrurile într-o țară democrată așa funcționează. Nu trebuie să iasă președintele la televizor. Niciodată un președinte occidental nu comentează la televizor niște decizii ale instituțiilor statului. Ce să facă Iohannis Klaus în momentul acesta? Nu are destule pe cap? Lăsați-mă cu intervenția președintelui", a zis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel