Traian Băsescu, vilă Primăverii. Oana Stancu, întrebare-cheie

Oana Stancu
Oana Stancu

Traian Băsescu se mută în casa lui Petre Roman, acolo unde a locuit Mioara Roman până acum câteva zile. Aceasta este hotărârea pe care a luat-o Guvernul. Vila RA-APPS din cartierul Primăverii îi va reveni fostului şef de stat.

Oana Stancu, comentând acest subiect pe pagina sa de Facebook, a pus o întrebare cheie legată de istoria comună Traian Băsescu-Petre Roman.

"Credeți că Băsescu va dormi liniștit în fosta casă a lui Petre Roman? Cel care îi era Dumnezeu pe pământ, așa cum declara Băsescu în anul 2000?

P.S.: După rușinea de lista cu șapte oferte pentru Băsescu, cu două domenii fabuloase pe malul lacului Snagov, dl Ponta pare să iasă la lumină: Băsescu ar fi acceptat (verbal, nu în scris) vila din Primăverii, din care tocmai s-a mutat Mioara Roman", a scris realizatoarea emisiunii "Exces de putere".

Petre Roman - Traian Băsescu, istorie comună

Petre Roman și Traian Băsescu au o istorie comună. Cei doi politicieni au fost colegi de partid. La un moment dat, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru fostul premier al României, care s-a trezit că a fost înlocuit chiar de Traian Băsescu la cârma Partidului Democrat de la acea vreme. Situația actuală cu vila din cartierul Primăverii poate fi percepută ca o ironie a destinului, atâta timp cât fostul președinte este cel care i-a luat lui Petre Roman locul și la conducerea vechiului PD.

VEZI ȘI: Radu Tudor, ULUIT de Iohannis. Reacția jurnalistului după un gest făcut de președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel