Victor Ciutacu-Radu Moraru, daune morale. Întrebare-cheie despre Radu Moraru

În 2012, Victor Ciutacu a câştigat procesul împotriva lui Radu Moraru şi a B1 TV, potrivit unei hotărâri irevocabile a Tribunalului Bucureşti, care l-a obligat pe realizatorul TV şi televiziunea la plata a 20.000 RON daune morale.

Cu toate acestea, ziaristul România TV spune că de doi ani încearcă să pună în aplicare această hotărâre judecătorească definitivă, dar fără rezultat. Victor Ciutacu a obținut până acum de la Radu Moraru doar 15.000 RON din suma totală. Jurnalistul lansează și o întrebare-cheie  - de ce nimeni nu se interesează de veniturile lui Radu Moraru.

"De doi ani de zile încerc să pun în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă. Mai am de recuperat, de la Radu Moraru, 15.000 RON, că i-a placut să mă facă manglitor. Cât l-am prins descoperit, am apucat să-l execut de 5.000. Există titlu executoriu, sunt poprite conturile.

Degeaba, omul n-are proprietăți la vedere și, de doi ani, nu-i trece un leu prin bănci. Timp în care a mâncat, a băut, a candidat la europarlamentare, ține o caricatură de post tv. Cu acest prilej, fiindcă nu pot să-l banui pe preacinstit că ia la plic, aș dori să întreb public statul de drept, justiția independentă, fiscul și pe colegii lui de maimuțăreli de unde...", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat în judecată, în octombrie 2009, societatea News Television SRL, care deţinea la acel moment B1 TV, şi pe Radu Moraru, la vremea respectivă realizator al emisiunii "Naşul" de la postul TV, cerând daune morale de 100.000 de lei, pentru afirmaţiile "mincinoase" la adresa sa făcute în mai multe ediţii ale respectivului program.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, despre Florian Coldea (SRI): Mi se pare preocupat, măcinat de ceva

"Promit că anul viitor mă ocup să execut silit și diferența de 15000 lei de la Radu Moraru. Dat fiind că-n statul de drept hotărârile judecătorești nu se comentează, ci se pun în aplicare, ne vedem la recurs... P.S. În toate procesele civile, deci și în ăsta, am fost reprezentat de avocatul Mihai Mustăciosu. Căruia-i multumesc și pe această cale. Martor mi-a fost, de această dată, Mircea Badea", scria Victor Ciutacu, pe blogul său, la finalul anului 2014.

Victor Ciutacu a câștigat și procesul cu Sorina Matei

Amintim că jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a dat-o în judecată pe jurnalista B1 TV, Sorina Matei, pentru o serie de insulte pe aceasta din urmă i le-a adus. În urma procesului, Sorina Matei trebuie să-i plătească lui Victor Ciutacu suma de 3.000 de lei, dar acesta a zis că va face recurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel